ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗ NOVARTIS.ΓΙΑ ΔΕΙΠΝΟ…ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ…!!!

«ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ»  ΕΩΣ ΤΗΝ…ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ…!!!

Για να ξεχαστεί μετά το «Μακεδονικό» και το σκάνδαλο Τσίπρα  με τον πιστολέρο Σαββίδη, με την ολονύκτια Δικαστική απόφαση –σκάνδαλο υπέρ του ΠΑΟΚ και να στραφεί η προσοχή του κόσμου σε άλλα, τα υπόγεια του Μαξίμου με επικεφαλής τον π. αρθρογράφο της Offshore Company κομματικής Αυγής με τα…1000 φύλλα πώλησης (τελευταία σε κυκλοφορία, ίσως να ξεπερνάει το μετ΄αυτής συναγελαζόμενο ΧΩΝΙ),

σκαρφίστηκαν νέα σκευωρία  για δήθεν νέες συναντήσεις Σαμαρά με τον Φρουζή  στις 17/12/2012, η οποία βέβαια έγινε υπό το φως της δημοσιότητος και παρουσία εκπροσώπων άλλων, συνάντηση την οποία ο Σαμαράς ασφαλώς και αναφέρει ρητά στην μήνυσή του κατά της Τσιπροσυριζαίϊκης συμμορίας.
********
Αντίθετα την (1/3/2013) ο Φρουζής συναντάται στην Βουλή με τον Τσίπρα και ασκούν μαζί  σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση Σαμαρά για τη μείωση του… φαρμακευτικού κέρδους…!!!
********
Μάλιστα ο Τσίπρας επεκτείνει την αμέριστη συμπαράστασή του στη NOVARTIS και Στις 26 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Τρίτη, προβαίνει σε  δηλώσεις on camera αναφορικά με την επικείμενη ψήφιση από τη Βουλή, τροπολογίας Σαμαρά με την οποία μειώνεται δραστικά η φαρμακευτική δαπάνη:
********
 Στις 26 Νοεμβρίου 2013 που ήταν μια Τρίτη, δεν θυμάμαι αν ήταν βροχερή ή όχι, ο πρόεδρος Αλέξης προβαίνει σε βαρυσήμαντες δηλώσεις on camera αναφορικά με την επικείμενη ψήφιση από τη Βουλή, τροπολογίας με την οποία μειώνεται δραστικά η φαρμακευτική δαπάνη.
********
 «Σήμερα θα πούμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους: η τροπολογία η επίμαχη (η τροπολογία για τον περιορισμό της φαρμακευτικής δαπάνης στα 2 δισ.) ούτε τη δημόσια υγεία υπηρετεί ούτε τον πολίτη.
******** 
Το μόνο που υπηρετεί βεβαίως είναι τη μνημονιακή απαίτηση για 1% του ΑΕΠ φαρμακευτική δαπάνη δηλ. (μείωση με όριο στα  2 δισ. Από τα… 5 δις πού ήταν)…!!!
******** 
Καλώ τον Πρωθυπουργό (Σαμαρά) να αποσύρει την τροπολογία και να αναλάβει η Κυβέρνησή του πρωτοβουλία για δεκαήμερο διάλογο και διαβούλευση με τους φορείς (δηλ. τη NOBARTIS) για το ζήτημα της φαρμακευτικής δαπάνης».
********
Αυτά έλεγε τό κατοικίδιο «ζαγάρι», πού έχουμε για Πρωθυπουργό σήμερα…
********
Το εκπληκτικό όμως είναι ότι σήμερα ο Σαμαράς αποκαλύπτει ότι:
******** 
Πριν από έξι μόλις μήνες, στις 27 Σεπτμβρίου 2017 ο Τσίπρας ικανοποιεί το αίτημα της NOVARTIS και ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το ιστορικό παλάτι της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση… πολυτελούς δείπνου της εταιρίας…!!!
********
Τζάμπα το παραχώρησε για τη ψυχή του πατέρα του και «από πού και ως πού» παρτίδες με την αμαρτωλή… NOVARTIS…;;;
Με τι ανταλλάγματα έγινε η παραχώρηση…;;;
********
«Τα παίρνετε κ. Τσίπρα» όπως λέει και ο Γ.Τράγκας κάθε πρωϊ στο Parapolitika 90,1 και έχει βουϊξει η Ελλάδα…;;;  
            ----------------- 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video