ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (ΣΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ 1974), ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΕΤΑΙ και ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΡΕΕΙ «ΣΤΑ ΕΞ΄ΩΝ…ΣΥΝΕΤΕΘΗ»…!!!

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΘ.Α. Π.ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ… ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!

Εικόνα διάλυσης και αυτοκατάρρρευσης παρουσιάζει το εκτρωματικό συνονθύλευμα τω ετερόκλητων «εταίρων» της Κυβερνητικής Τσιπροσυμμορίας, ακριβώς όπως συνέβη με τη κατάρρευση της Χούντας το 1974, με την εισβολή των Τούρκων στη Κύπρο…
Φυσική συνέπεια και αποτέλεσμα αφού σε υψίστης Εθνικής αξίας  θέματα, πού αφορούν την Εθνική μας αυθυπαρξία και εδαφική ακεραιότητα υπάρχει διάσταση απόψεων ΟΧΙ μόνο μεταξύ των ετερόκλητων εταίρων αλλά κυρίως και προπάντων στο άκρως ευαίσθητο Υπουργείο Εθνικής  Άμυνας, μεταξύ Καμμένου—Κουβέλη.

Αιτία και αφορμή  η περίεργη και οδυνηρή για εμάς «σύλληψη» των δύο Στρατιωτικών μας σε υποτιθέμενη Τούρκικη τοποθεσίας στον Έβρο, πού απέδειξε τουλάχιστον «ασυγχώρητη» έλλειψη Εθνικών αντανακλαστικών εκ μέρους του αρμόδιου ΥΠΕΘΑ.
********
Καπάκι ήρθε και ο ανασχηματισμός με τον Κουβέλη αν. ΥΠΕΘΑ, προκειμένου ίσως να συμμαζέψει  τα ασημμάζευτα του Καμμένου, πλήν όμως μετά τα πρώτα εκατέρωθεν χαμόγελα και τις επιδαψιλεύσεις στη τελετή εγκατάστασης στο Υπουργείο, ο Κουβέλης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι «αναπληρωτής του Καμμένου» αλλά θα αναφέρεται απ΄ευθείας στον Τσίπρα.
********
Έκτοτε ο Καμμένος είναι άφαντος και κρύβεται πίσω από εθιμοτυπικές επισκέψεις και ταξίδια ουσιαστικά αναψυχής  στο Εξωτερικό και από εκεί διαχέει τη δυσφορία του για την παρουσία Κουβέλη όπως επίσης και τη δυσφορία του στον Τσίπρα, αφού οι σχέσεις και με αφορμή τον κουμπουροφόρο Σαββίδη  διαταράχθηκαν και ο Υπουργός Άμυνας Π.Καμμένος είναι άφαντος και ανύπαρκτος στη διαχείρηση της επερχόμενης κρίσης με τον Ερντογάν να παραμονεύει και να προκαλεί την αφορμή επεισοδίου στο Αιγαίο.
********
Κυβέρνηση χωρίς εσωτερική συνοχή, ανερμάτιστη πολυφωνία και επικίνδυνη…ασχετοσύνη και ανικανότητα…!!!
********
Αύριο ο Καμμένος έχει καλέσει την Κοινοβουλευτική του ομάδα να πάρει αποφάσεις για τη στάση πού θα κρατήσουν απέναντι στη Κυβέρνηση.
********
Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως ζητήσει τη παραίτηση όλων των Βουλευτών του πού έχουν Υπουργικό αξίωμα.
********
Άντε τώρα να πείς του πολιτικού εγκέφαλου Τέρενς Κουϊκ να παραιτηθεί ή του έτερου πολιτικού μεγέθους ονόματι Θανάση Παππαχριστόπουλου πού έγλειφε τον Τσίπρα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ μπάς και πάρει κανένα Υφ/γείο, ότι η απόφαση αποχώρησης  από τη Κυβέρνηση είναι οριστική.
********
Όμως παρά την αποχώρηση θα στηρίζουν τον Τσίπρα με ψήφο…ανοχής…!!!
********
Ο Τσίπρας «κρατάει» τον Καμμένο και ο Καμμένος τον Τσίπρα.
********
Αν πέσει η Κυβέρνηση θα πέσουν και αυτοί αύτανδροι, με δραματικές για αμφοτέρους επιπτώσεις αφού επικρέμανται Ειδικά Δικαστήρια και…άδηλο τέλος…!!!
********
Όλα δε αυτά, με τον Ερντογάν πρό των πυλών, αφού όπως λένε και οι Επίτιμοι Αρχηγοί Ενόπλων Δυνάμεων στη διακριτική του ευκαιρία είναι η επιλογή του χρόνου…
********
Ο Θεός να μας βοηθήσει…!!! 
                       --------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video