ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ «ΕΛ-ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ» ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠ΄1Ος ΣΥΜΜΑΧΟΣ και ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠ 1ου ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…!!!


ΑΠΥΘΜΕΝΗ  ΒΛΑΚΕΙΑ ή ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ… ΠΡΟΔΟΣΙΑ…;;;

Στη καταχνιά μιάς αριστερόφρονης και ακροδεξιόφρονης «παρτούζας» ιδεών, οι σαλτιμπάγκοι Ηγέτες τους-- μετά την αμφισβήτηση των μέτρων για την επιδημία-- τώρα με έκδηλη και περισσή ανησυχία διατυπώνουν τη πολιτική τους θέση και τάσσονται υπέρ της επανεκλογής Τράμπ ως Προέδρου των ΗΠΑ…!!!
Αν, λέω… Αν, οι δυσλειτουργικοί ηγέτες των δύο άκρων δεν γνωρίζουν τις σχέσεις φιλίας μεταξύ των Τραμπ –Ερντογάν ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ότι ημέρα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε σε δηλώσεις του από το Τέξας πού βρισκόταν  ότι:
******** 
«Μεγάλος ηγέτης ο Ερντογάν, μεγάλη μέρα για τους Κούρδους,  Νομίζω ότι ο πρόεδρος Ερντογάν είναι πολύ έξυπνος».
******** 
Στην συνέχεια δε ξεκαθάρισε,  ότι οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας… «δεν θα είναι απαραίτητες»…!!!
******** 
Αλλά το μοναδικό στην ιστορία της ανθρωπότητος πού δεν έχει ξαναγίνει ποτέ οι δύο «ηγέτες» είναι και συνέταιροι σε… μπίζνες…!!!
********
Τουτέστιν οι πολιτικές τους επιλογές εξαρτώνται από τη τσέπη τους και μόνο καθώς και τη προάσπιση των οικογενειακών οικονομικών τους συμφερόντων.
********
Κυβερνούν αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα την οικογενειακή τους…κονόμα…!!!
********
Έξ΄ού και το εγκώμιο τού Πλανητάρχη στο Τούρκο πειρατή…

********
Στις 12-11-2019 ο π. Σύμβουλος Ασφαλείας τού Τράμπ Τζ. Μπόλτον αποκαλύπτει τα οικονομικά συμφέροντα που έχει ο Αμερικανός πρόεδρος στην Τουρκία και μετά οί δημοσιογράφοι David D. Kirkpatrick και Eric Lipton, των  New York Tines επιβεβαιώνουν και ομιλούν καθαρά και ξάστερα για τη «διπλωματία των γαμπρών» που ασκούν πολιτική κάνοντας… «μπίζνες»…!!!
********
Και εξηγούν:
********
Ο γαμπρός τού Ερντογάν Μπ. Αλμπαϊράκ που τον έχει κάνει Υπουργό Οικονομικών και ό  Τζ. Κούσνερ, γαμπρός και έμπιστος του Τραμπ, ο οποίος λειτουργεί σαν ανεξάρτητος και ΑΟΡΑΤΟΣ Υπουργός Εξωτερικών με διευρυμένο και εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο  είνσι συνεταιράκια.
********
Έτσι διαμορφώνεται η Εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ υπέρ της Τουρκίας και κατά της Ελλάδος…
********
Σήμερα ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος είναι ο Ερντογάν, ο καλύτερος φίλος και προστάτης του Ερντογάν  είναι ο Τράμπ, με ποιά λογική λοιπόν άνθρωποι πού λανσάρονται ως επικεφαλής τού λεγόμενου «πατριωτικού» χώρου στηρίζουν την υποψηφιότητα… Τράμπ..;;;
********
Είναι μυαλοφυγόδικοι ή συνειδητοί προδότες;;;
********
Δεν υπάρχει το διαζευτικό (ή) , είναι και τα…δύο…!!!
********
Για αυτό άλλωστε έχουν ηγέτες πού βρίσκουν «μύγες στο νερό», έτσι για να οικονομάνε…
                 --------------------

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video