ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«ΦΡΟΥΡΑ» ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΤΗ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΑΝΤ/ΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ, Μ.ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ… ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ…!!!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΩΝ… ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ…!!!

Αν δεν είσαι ελαττωματικός, μειονεκτικός, παρακατιανός, συφοριασμένος, αισθητικό και μορφωτικό απολειφάδι, δεν έχεις περίεργο κουσούρι και γενικά περιθωριοποιημένος στην κοινωνία, έ, δεν γίνεσαι ποτέ, μά ποτέ  Τσιπροσυριζαίος.
Αυτά μαζί με το μίσος και το φθόνο εναντίον όσων διακρίνονται για την κανονικότητά τους είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Homo Syrizaios.
Γνωστός σπερματεγχύτης αγελάδων,  γνωστός Άθεος, --ούτε τη κόρη του ηλικίας 25 περίπου ετών δεν έχει βαφτίσει ακόμη—καταγέλαστος με τα φαιδρά καμωματά του,

όταν ως Προεδρεύων στη Βουλή με το επιφωνημά του «φρουρά-φρουρά» προκάλεσε τα γέλια Πανελληνίως και το σχετικό youtube έγινε viral στο διαδίκτυο.
********
 Θα τον θυμόσαστε  επίσης, όταν συνελήφθη να βουτάει ως…«χαμηλοσυνταξιούχος» της Τράπεζας της Ελλάδος το εφάπαξ βοήθημα που διένειμε η Τσιπρουβέρνηση ως αποτέλεσμα της υπεραπόδοσης της οικονομίας για το 2016…!!!
********
Τώρα ξανά σαν «λαμόγιο», με τροπολογία-Νομοθετική ρύθμιση εξαιρείται από περικοπή στη συνταξή του,  ενώ οί υπόλοιποι συνταξιούχοι πού εργάζονται, σαν «βόδια»  υφίστανται τις περικοπές, όπως αποκαλύπτουν τα ΝΕΑ.
********

Η «γελοία Κυβερνητική συμμορία», των Τσιπροσυριζαίων το μόνο πού ξέρει είναι να τακτοποιεί οικονομικά όσοι είναι  ομογάλακτοι και έχοντες το ελάττωμα της  «διαμαρτίας περί την διάπλαση» με τους οποίους καθημερινά συναγελάζεται, με το γελοιογραφικό επιμύθιο περί… «ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς»…!!!  
                              -----------

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video