ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΙΒΑΝ, Ο «ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ…«ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΉ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟΥ…!!!

ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ…ΜΕΤΩΠΑ…!!!

Κολομβία, Βενεζουέλα και οποιαδήποτε άλλη Χώρα της Λατινικής Αμερικής, ωχριούν  μπροστά στα γενόμενα του εκ Ρωσίας όλιγάρχη Ιβάν του Τρομερού λόγω της «στενής», μα πολύ «στενής» σχέσης του με τον Τσίπρα και το «στενό» μά πολύ «στενό» περιβάλλον του Μαξίμου…
«Σαρωτικές» και αλλεπάλληλες οι χαριστικές διατάξεις φορολογικών απαλλαγών υπέρ του Ιβάν --είς υγείαν των κορόϊδων πού φορολογούνται καθημερινά βάναυσα--, από την Τσιπροσυριζαίϊκη Κυβερνητική συμμορία  πού δεν ορρωδεί σε τίποτα μπροστά στο «κέρδος» και τη περίτρομη προσκόλληση στη καρέκλα της εξουσίας.


Ό ίδιος ο Ιβάν, με τον αέρα της ΤιπροσυριζαίΪκης αβάντας ομολόγησε δημόσια ότι ενήργησε σαν λαγός του Τσίπρα στις τηλεοπτικές άδειες για να ανεβάσει το τίμημα, άλλο αν το ΣτΕ χάλασε τα παράνομα σχέδιά τους.
********
Ο ίδος ο Ιβάν, --ο πρώην καπνεργάτης  πού ξαφνικά έγινε ολιγάρχης-- δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του στον Τσίπρα, τον αποκάλεσε Πούτιν της Ελλάδος και με την αναίδεια της άγνοιας και αγραμματοσύνης του είπε ότι ο Κυριάκος δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός…
********
Ο ίδιος ο Ιβάν,-- ο π. καπνεργάτης πού ξαφνικά έγινε ολιγάρχης--, ενέχεται σε υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων αφού δύο καράβια με λαθραίο εμπόρευμα προερχόμενο από τη δική του καπνοβιομηχανία την ΣΕΚΑΠ συνελήφθησαν στη Κρήτη και η Κυβέρνηση αγωνιωδώς προσπαθεί να συγκαλύψει, σύμφωνα άλλωστε και με ερώτηση πού κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή και ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το καλοκαίρι μέχρι σήμερα η Δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί, χωρίς βέβαια να συνδέεται με Τσιπροσυριζαίϊκη κυβερνητική παρέμβαση.
********
Μπά, ποιος πιστεύει   ότι ο Μίμης και η Βασιλική έχουν βάλει το…χέρι τους…!!!
********
Χθές ο π. καπνεργάτης και σήμερα ιδιοκτήτης-- εκτός των άλλων--, όρμησε σαν «κατσαπλιάς» μπήκε ένοπλος με το περίστροφό του στο γήπεδο τού ιστορικού ΠΑΟΚ απειλώντας τον διαιτητή λέγοντάς του ότι «είναι τελειωμένος» καθώς  και παράγοντες της ΑΕΚ και σήμερα η Αστυνομία με την διαδικασία του αυτοφώρου τον αναζητά για «ΕΙΣΒΟΛΗ» στο γήπεδο και ΟΧΙ για ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ, παρέχοντάς του ουσιαστικά ασυλία, ενώ σύμφωνα με τον Νόμο έπρεπε «αυθωρεί και παραχρήμα» επί τη θέα και μόνο τού περιστρόφου στη μέση του να συλληφθεί… επί τόπου…!!!
********
Εδώ ακόμη και ο Υφ/γός Αθλητισμού, ο Βασιλειάδης κατήγγειλε την οπλοφορία του Σαββίδη και μόνο η ΕΛΑΣ του Τόσκα δεν το είδε για να τον παραπέμψει…
********
Φαίνεται όμως ότι ο π. καπνεργάτης   και η κατσαπλιάδικη μαφία του να έχουν «ευνουχίσει»  πλήρως τον Τσίπρα και το «στενό», μα πολύ «στενό» περιβάλλον του Μαξίμου, ώστε να μπορούν ανεξέλεγκτα να υπαγορεύουν τις θελήσεις του σύγχρονου…«νονού»…!!!
                         ---------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video