ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΕ ΤΟΝ «ΕΦΙΑΛΤΗ» ΤΣΙΠΡΑ και ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ- ΘΡΑΚΗ-ΣΚΟΠΙΑ κ.τ.λ…;;;

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ.. ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ…;;;

Η «ευτυχής συγκυρία» --κατά πολύ ήπια έκφραση--του Ερντογάν, είναι η παρουσία Τσίπρα και της κατσαπλιάδικης συμμορίας του, στην ηγεσία της Χώρας μας, με την έγκριση βέβαια του «σοφού» λαού μας αφού διαθέτει το…«αλάθητο πολιτικό του ένστικτο»…!!!
Ξέρει ότι Τσίπρας-Κοτζιάς-Καμμένος είναι της πλάκας, άσχετοι, αγράμματοι, ανίκανοι στη διαχείριση κρίσεων και κοκορόμυαλοι σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο και αποτελούν «Βούτυρο στο ψωμί του», για τις επεκτατικές του επιδιώξεις.

Η Αξιωματική αντιπολίτευση όλο το ως άνω περίγραμμα, με διπλωματικό ασφαλώς τρόπο το βροντοφωνάζει σε όλους τους τόνους ως:
********
«Δεν έχουμε ουδεμία εμπιστοσύνη στη Κυβέρνηση»…!!!
********
Άλλωστε ο Ερντογάν τους τσέκαρε πολύ καλά, όταν πρόσφατα τους έριξε στη εξευτελιστική παγίδα προκαλώντας την επίσκεψή του στην Αθήνα, -- όπου με τη βοήθεια του δήθεν Καθηγητή (όπως τον αποκάλυψε η Ντόρα) με ανύπαρκτα χαρτιά  Ν.Κοτζιά στα Πανεπιστήμια του Χάρβαρντ, της Οξφόρδης και του Μαρβούργου. λόγω αμάθειας και ασχετοσύνης—του έδωσαν βήμα στο Προεδρικό Μέγαρο και παρουσία Προκόπη Παυλόπουλου, τους έθεσε κατάμουτρα ΘΕΜΑ Αιγαίου και Θράκης.
********
Το επεισόδιο στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και ΟΧΙ στον ΕΒΡΟ, (έχει σημασία η τοποθεσία και σκόπιμα δεν αναφέρεται), μυρίζει  καμαρίλα και προβακάτσια, πέραν των ολιγωριών και εγκληματικών χειρισμών.
********
Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αν συνελήφθηκαν σε Ελληνικό ή Τουρκικό έδαφος.
********
Το Επιτελείο βιάστηκε να ανακοινώσει ότι συνελήφθηκαν σε Τούρκικο, ο Κουβέλης την άλλη μέρα στην ΕΡΤ το αμφισβήτησε, ή όλη επιχείρηση της περιπολίας γεννά τεράστια ερωτηματικά:
********
Από πού ξεκίνησαν Ανθυπολοχαγός και Λοχίας την περιπολία και πως «έχασαν το δρόμο», δεδομένου ότι ποτέ κανένας Έλληνας Στρατιωτικός δεν έχασε το δρόμο του στον Έβρο.
******* 
Κάποιοι άλλοι δικοί μας –γνωστοί και μη εξαιρετέοι-- τον έχουν χάσει και ΟΧΙ αυτοί πού συνελήφθηκαν ή απήχθηκαν…
********
Ας μη μπλέκουν μερικοί το Στρατό μας με τα παιχνίδια του Ερντογάν πού θέλει μετά το Αιγαίο να «γκριζάρει»  και το χερσαίο σύνορο Ελλάδας-Τουρκίας…
********
Μας ενδιαφέρει πρωτίστως να γυρίσουν τα δύο παιδιά μας πίσω γρήγορα, σώα και αβλαβή…
********
Μετά θα δούμε αν ή σύλληψη ή απαγωγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν «τυχαίο γεγονός» ή προετοιμασμένη… εδώ και καιρό επιχείρηση…!!!
********
Κυρίως επειγόντως κάτι να αλλάξει εδώ και τώρα, δεδομένου ότι οι σχέσεις μας με την Τουρκία θα επιδεινώνονται συνεχώς χωρίς να αποκλείεται και η πολεμική εμπλοκή.
********
Τσίπρα περίμενε ο Ερντογάν να βρεί την ευκαιρία και να διεκδικήσει τά πάντα…!!!
********
Τα καθημαγμένα οικονομικά  και άνεργα παιδιά μας, με τι ηθικό θα υπερασπιστούν στο «όνομα της πατρίδος»  τις απάτες, αυταπάτες και ανικανότητες μιάς Κυβέρνησης, όταν μάλιστα έχουν εξαθλιώσει τις οικογένειές τους και τους παίρνουν τα σπίτια στους πλειστηριασμούς;;;
***
Δηλ.
******** 
Εμείς θα πολεμάμε και αυτοί θα μας παίρνουν τα σπίτια στούς... πλειστηριασμούς...;;;
              -----------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video