ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ –ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ— ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ, ΩΣ… ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΣ δηλ. ΒΛΑΚΑΣ…!!!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ «ΦΟΡΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ—ΜΟΛΙΣ 44 ΕΤΩΝ--» ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…ΕΜΕΙΣ…!!!

Ντροπή, καταισχύνη, διασυρμός  και ξευτίλα…
«Είδος εν΄ανεπαρκεία» βέβαια, στη λογική και ψυχοσύνθεση των κατσαπλιάδων και κλεφτοκοτάδων της Κυβερνητικής Τσιπροσυριζαίϊκης Λεχριτοσυμμορίας.
Προσέξτε προσωπική-ατομική αξιοπρέπεια Πρωθυπουργού πού ανέχεται τον Υπουργό του Επικρατείας ονόματι Βερναρδάκη, ο οποίος προκειμένου να δικαιολογήσει την ανικανότητα Τσίπρα είπε το αμίμητο:
«Μη βαράτε, μη στοχοποιείτε τον Τσίπρα είναι μόλις… 44 ετών»…!!!
Δηλ. αυτό το «θαύμα» της Τσιπροσυριζαίϊκης ανικανότητος και βλακοσυμμορίας (Βερναρδάκης) αναφέρθηκε με τον πλέον ΜΕΙΩΤΙΚΟ και ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ χαρακτηρισμό για τον Πρωθυπουργό του, επικαλούμενος την ανηλικιότητά του,

ως δικαιολογία της ανικανότητος και αυθυπαρξίας του, ως…Πρωθυπουργού…!!!
********
Διότι μόνο βρέφη και ανήλικοι κάτω των 17 ετών στερούνται του δικαιώματος της δικαιοπρακτικής ικανότητος και του δικαιώματος ψήφου…
********
Σε αυτή τη κατηγορία –με αυτή την απίστευτη και  βλακώδη αιτιολογία-- κατέταξε το Πρωθυπουργό του, ο μυαλοφυγόδικος Βερναρδάκης, ζητώντας να εξαιρεθεί του καταλογισμού ευθυνών…ως ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΣ…!!!
********
Και ο Τσίπρας το αποδέχθηκε αδιαμαρτύρητα…
********
Τέτοια ντροπή και ξευτίλα.
********
Ποτέ και πουθενά στο κόσμο ουδείς πολιτικός δεν διανοήθηκε να προβάλει ως επιχείρημα για την απαλλαγή ευθυνών του, το «ακαταλόγιστο», όλοι προτίμησαν να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους, ακόμη και να  πεθάνουν στις φυλακές, παρά να υποστούν τον ταπεινωτικό και ατιμωτικό χαρακτηρισμό  του «ακαταλόγιστου» δηλ. της ανεπαρκούς διανοητικής κατάστασης και μάλιστα λόγω… ηλικίας…!!!
********
Παράδειγμα  οι λεγόμενοι    Χουντικοί της 21ης  Απριλίου πού τους παρακαλούσαν να αποφυλακισθούν με μία απλή δήλωση μετανοίας και όμως  με σθένος και υπερηφάνεια το αρνήθηκαν να την υπογράψουν και πέθαναν με αξιοπρέπεια και ανδρισμό μέσα στη φυλακή.
********
Το «ακαταλόγιστο» λόγω βλακείας , το επικαλούνται Δικηγόροι για να αθωώνουν τους πελάτες τους και μάλιστα με… επιτυχία…!!!
********
Είναι αναρίθμητες όμως και οι σπαρταριστικές Δικαστικές διαδικασίες όπου συνήγοροι επικαλούντο τη βλακεία των πελατών για αθώωση και οι πελάτες την ηρνούντο…
********
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα το έργο του αξεπέραστου Δ.Ψαθά «ένας βλάκας και μισός» πού έκανε κινηματογραφική ταινία ο Γιάννης Δαλιανίδης με  πρωταγωνιστή τον αξέχαστο ηθοποιό Χ.Ευθυμίου, ο οποίος όταν πρωτάκουσε στο Δικαστήριο ότι είναι βλάκας με βλακώδη απορία διερωτάτο:
******** 
«Άκου βλάκας, βλάκας εγώ».;;;
********
Βέβαια αν ζούσε σήμερα ο Γιάννης Δαλιανίδης με την ευρηματικότητα πού τον διέκρινε θα το ανέβαζε με τίτλο…«ένας Αλέξης και μισός»…!!!
********
Άλλωστε ο ίδιος ο Τσίπρας απολογούμενος στον Μητσοτάκη στη Βουλή πού τον κατηγορούσε ως ψεύτη ομολόγησε:
********
«Δεν είμαι ψεύτης κ.Μητσοτάκη…αυταπάτες είχα»…!!!
********
Αγνοούσε όμως ο «ανήλικος» και αδαής Πρωθυπουργός ότι η αυταπάτη είναι χειρότερη από το ψέμα.
********
Διότι το ψέμα μπορεί να είναι ένα «κρούσμα» και να αποφασίσεις να το τελειώσεις.
********
Την αυταπάτη ποτέ, διότι είναι ανεξέλεγκτο και ανίατο παθολογικό στοιχείο με αποτέλεσμα να μη μπορείς να την τελειώσεις διότι αυτή αποφασίζει για…σένα…!!!
********
ΕΔΩ:
http://politikosafari.blogspot.com/2016/05/o.html
και ΕΔΩ
http://politikosafari.blogspot.com/2016/12/blog-post.html
********
Στα επιχειρήματα της αυταπάτης και του ακαταλόγιστου θα προσθέσουν  βέβαια και την ατάκα του Σόϊμπλε τον Ιανουάριο του 2016 στο Νταβός  πού  δημόσια και κατάμουτρα αποκάλεσε τον Τσίπρα ΒΛΑΚΑ με την περίφημη φράση πού έκανε το γύρο του κόσμου:
********
«It’s the implementation, stupid!».
********
Όπως λένε οι Δικηγόροι το απόφθεγμα Σόϊμπλε για Τσίπρα ότι είναι βλάκας, για το Δικαστήριο δεν θα είναι μία απλή κατάθεση—μαρτυρία, αλλά ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ με ιδιαίτερο νομικό βάρος πού το Δικαστήριο δεν μπορεί να παραβλέψει.
******** 
Είναι λοιπόν προφανές ότι Τσίπρας και οί λεχριτοκατσαπλιάδες –κλεφτοκοτάδες της Κυβερνητικής συμμορίας προετοιμάζουν τις απολογίες τους με βάση τον ταπεινωτικό και ατιμωτικό χαρακτηρισμό του βλάκα προκειμένου να απαλλαγούν των ευθυνών τους, δεδομένου ότι ο βλάκας αυγχωρείται, δεν καταλαβαίνει, δεν έχει συναίσθηση, έχει το ακαταλόγιστο.
********
Μόνο, πού το «φόρο της βλακείας του ανίκανου-ανήλικου, μόλις 44 ετών» Τσίπρα πληρώνουμε εμείς, ό λαός…!!!
             ---------------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video