ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ;;; = ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΡΟΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΚΑΚΟΣΙΔΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ και ΚΑΚΟΦΤΙΑΣΙΔΩΜΕΝΕΣ…ΜΠΟΥΡΕΚΛΕΣ…!!!

ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ- ΡΑΧΗΤΙΚΟΣ και «ΦΕΥΓΑΤΟΣ»  ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ…ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ…!!!

«Αυταπάτης» συνέχεια ο κατά κύριο λόγο σεσημασμένος ανασχηματισμός Τσίπρα…
Οί ανασχηματισμοί γίνονται για την καλύτερη λειτουργία της Κυβέρνησης, εφ΄όσον στη διαδρομή της έχει διαπιστωθεί δυσλειτουργία και ανεπάρκεια Υπουργών, πού ασφαλώς θα πρέπει να αντικατασταθούν από καλύτερους για να δώσουν νέα δυναμική ώθηση στο κυβερνητικό έργο, επ’ ωφελεία βέβαια της κοινωνίας των πολιτών.

Πού όμως για τέτοια χάρη, αφού ο «πάγκος» των Συριζανέλ είναι ανύπαρκτος (δεν υπάρχει ρόστερ πού λένε και για τις ποδοσφαιρικές  ομάδες) με αποτέλεσμα για δήθεν εντυπώσεις ο Τσίπρας -- στη προσπάθειά του να ξαναγελάσει και εξαπατήσει τους εναπομείναντες αφελείς και ανυποψίαστους οπαδούς του--, να αναγκασθεί σε ανακύκλωση λυμάτων με πολιτικά φρόκαλα και κυρίως από κακοσιδερωμένες κουρελούδες και κακοφτιασιδωμές μπουρέκλες.
******** 
Ρίξτε μια ματιά στην Κατεχάκη όπου εδρεύει το Υπουργείο Προστασίας Του Πολίτη, Υπουργός η «ταγαροφερμένη» έξ Άρτας Όλγα Γεροβασίλη και Υφ/γός  η γραφική και κακομεταχειρισμένη από τα αζήτητα της  ΝΔ.
********
Αν είναι δυνατόν αυτές οι δύο να διοικήσουν ή ακόμη να πειθαρχήσουν τούς  άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας και να εναποτίθεται η ασφάλεια κοινωνίας-πολιτών σε τέτοια «απρόσωπα»… πρόσωπα…!!!
********
Αυτές ενδιαφέρονται πρωτίστως για κανένα μπότοξ (σιδέρωμα στο πρόσωπο) μπάς και κρατήσουν τη νιότη τους και ας γίνονται χειρότερα σαν… μπουρεκλιασμένες  κασόμπρες…!!!
********
Η θητεία τους—έστω και λιγόμηνη—θα είναι για γέλια ή για κλάματα και ο Θεός να φυλάξει μη υποστούμε και καμία τραγωδία…
********
Τώρα όσον αφορά τη διεύρυνση πού επιχείρησε ο «αυταπατημένος» καθ’ ομολογία του Τσίπρας προς δεξιά και αριστερά με τις Παπακώστα Ξενογιαννακοπούλου και μία ονόματι Ζορμπά για υποτιθέμενη πηγή ψήφων, βάζουμε στοίχημα ότι καμιά τους δεν θα εκλεγεί Βουλευτής.
********
Το δε παραμύθι  με νέα πρόσωπα το αποδόμησε ο ίδιος ο Υπουργός του Τσίπρα, ο Βερναδάκης, όταν θέλοντας να τον υπερασπιστεί για την ανικανότητά του είπε το αμίμητο:
********
«Μη βαράτε τον Τσίπρα βρε παιδιά είναι νέος μόλις… 44 ετών…!!!
********
Δηλ. για οποιαδήποτε εγκληματική κουταμάρα και αποκοτιά π.χ. του Χαρίτση ή εκείνης πού μοιάζει με σκέτο χαρτί της Νοτοπούλου, θα έχει την ίδια δικαιολογία.;;;
********
Τι είναι τελικά πλεονέκτημα ή μέγιστο μειονέκτημα το νεαρό της ηλικίας.;;;
********
Εν πάσει περιπτώσει λίγοι μήνες μείνανε ο Τσίπρας ότι και να κάνει καταλαβαίνει ότι πνέει τα λοίσθια και τον επιθανάτιο ρόγχο του τον ακούει όλη η κοινωνία, μηδέ εξαιρουμένων και όσων οπαδών του έχουν…απομείνει…!!!
               -----------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video