ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΩΞΗ» ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ…ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ…!!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ και Ο ΝΙΚΟΛΑΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ…ΜΟΙΡΑΙΟ…!!!!

Στο «καταφύγιο» της διασφάλισης του ελέγχου της Ηγεσίας της Δικαιοσύνης -κυρίως του Αρείου Πάγου - μπάς και γλιτώσει από τις καταδίκες πού τον περιμένουν, εναποθέτει τις ελπίδες του ο Τσίπρας με την προώθηση συγκεκριμένων προσώπων στην Ηγεσία του Α.Π., πρίν βέβαια από τις εκλογές και μετά από τις «κρίσεις» των Δικαστικών πού θα γίνουν το αργότερο τον προσεχή Ιούνιο.

Με αυτό το φόβο ζεί και πολιτεύεται ο Τσίπρας και με ορόσημο την εκλογή της νέας Ηγεσίας του Α.Π. θα καθορίσει την ημερομηνία των εκλογών.
********
Μόνο αυτό τον «καίει» περισσότερο φυσικά και από την συντριβή του κομματός του και του ίδιου, αφού η προσωπική του επιβίωση είναι το πάν για αυτόν…!!!
********
Συνεπώς, οι εκλογές θα γίνουν μόνον όταν ο Τσίπρας θα έχει ορίσει νέο Πρόεδρο και Αντ/λείς του Α.Π. καί αυτό είναι δυνατόν να γίνει τον Ιούνιο 2019.!!!
********
Ηδη   στη Δικαστική και Νομική πιάτσα όπως και σε Συριζαίϊκα έντυπα, παρουσιάζεται ως  προτεινόμενος για τη θέση της Ξένης  Δημητρίου από τα φιλοσυριζαίικα έντυπα ακούγεται το όνομα του ο Αντεισαγγελέα Γιάννης Αγγελής, για τον οποίο τα «εγκώμια» των Κυβερνώντων… δίνουν και παίρνουν…!!!
******** 
Όμως, όμως, όμως:
********
« Όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, στη Δικαιοσύνη δεν τον… ακούνε πιά»…!!!
*******
«Με τα αποτελέσματα των φετινών εκλογών στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, για την ανάδειξη νέου Προεδρείου, οι Δικαστικοί Λειτουργοί έστειλαν μήνυμα βαριάς αποδοκιμασίας στον Τσίπρα ( δείχνουν τη πλάτη τους), και στην κυβέρνηση και στην πολιτική της»…
********
Έτσι γράφει σε εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Η ΑΠΟΨΗ» η πολύ καλή στο Δικαστικό ρεπορτάζ δημοσιογράφος  Πωλίνα Βασιλοπούλου.
----------- 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ:
********
https://www.iapopsi.gr/dikaiosyni-gyrizoyn-tin-plati-ston-syriza/
********
Το μεγάλο πρόβλημα του Τσίπρα είναι ο Αντώνης Σαμαράς:
********
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν αστειεύεται ούτε χασκογελάει σαν τον χαζοχαρούμενο Τσίπρα.
********
Από τη στιγμή πού ξέσπασε η σκευωρία το είπε:
******** 
«Θα τους πάω μέχρι το τέλος» και το έκανε… πράξη…!!!
********
 Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του  π. Πρωθυπουργού.
********
«Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΧΥΔΑΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, ΕΞΥΦΑΝΘΗ και ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΟΜΕΝΗ…ΣΥΜΜΟΡΙΑ»…!!!
********
«Δεν θα αρκεστώ μόνο να καταπέσει η εναντίον μoυ σκευωρία. 
Θα το φτάσω ως το τέλος, για να αποκαλυφθεί ποιος την έκανε, ποιοι συνεργάστηκαν μαζί του και γιατί».
******** 
Για αυτό και βάσει του άρθρου 187 του Π.Κ.,Α --δεν αρκείται μόνο στη δική αθώωση από τη σκευωρία--, αλλά μηνύει Τσίπρα-Παππαγγελόπουλο και τους τρείς εμπλεκόμενους Δικαστικούς για «σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης…!!!
********
Για να αποκαλυφθεί η σκευωρία και ασφαλώς οι σκευωροί πού έφτιαξαν τη «συμμορία και εγκληματική οργάνωση»…
******** 
Αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος «διακινδυνεύει» την προσωπική επιβίωση του Τσίπρα με την άκρως χαρακτηριστική δήλωση και τον περίτεχνο Νομικό του λόγο:
********
«Κατέθεσα έγκληση και μήνυση για κατάχρηση εξουσίας, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση και το αδίκημα πού θα το πώ περιφραστικά.
Όποιος επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητας του, ως οργάνου του Κράτους να αλλοιωθούν θεμελιώδεις Θεσμοί του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, όπως η Διάκριση των Εξουσιών και η Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη».
Είναι ακριβώς το 134 παρ. 2 Άρθρο του Ποινικού Κώδικα.
********
Αλλά ακολουθούν και άλλα.
*-- Εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης Τσίπρα Βαρουφάκη, όπου ο  Κλάους Ρέγκλινγκ, από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, υπολόγισε αυτές τις ζημιές στα 100 δισ. Ευρώ, ενώ ο Αυστριακός Τόμας Βίζερ, μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος του Euro Working Group τα υπολόγισε  στο διπλάσιο: 200 δισ. ευρώ!
******** 
*-- Εξεταστική για τον Καμμένο πού προσπαθούσε να κάνει «κουκουλοφόρο» ψευδομάρτυρα τον ισοβίτη Γιαννουσάκη και έστειλε την Εισαγγελέα Ειρήνη Τζήβα, να του πάρει κατάθεση –κάτω από κωμικοτραγικές συνθήκες- στις φυλακές, αλλά ο Γιαννουσάκης δεν…ενέδωσε…!!!
********    
*-- Εξεταστική για τον Καμμένο για τα βλήματα πού πήγε να πουλήσει με ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ Β.τον Παππαδόπουλο ( τον οποίον οι Δικαστικές Αρχές δεν κάλεσαν διότι δεν τον…βρήκαν, ο Τράγκας όμως τον βρήκε και του πήρε συνέντευξη) σε Σ.Αραβία και εκτός των άλλων δηλ. ποινικές ευθύνες του Καμμένου, έχασε καμιά 700 εκατ. ευρώ η Ελλάδα
********.
*-- Εξεταστική για τον Τσίπρα, αφού ο Άδωνις έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σε ανύποπτο χρόνο και παραμένει αναπάντητη:
********
Τι έκανε ο Τσίπρας και πήγε απροειδοποίητα-κρυφά στο Παρίσι με το προεδρικό αεροπλάνο παρακαλώ και  μπήκε στη Τράπεζα Rothschild, χωρίς νε έχει δίπλα του ένα Κυβερνητικό παράγοντα ή έστω ένα φίλο του, παρά μόνο την…Περιστέρα;;;
********
Μήπως καμία κατάθεση ή ανάληψη…;;;
********
Αυτά θα επιλυθούν όταν εξαρθρωθεί το«πολιτικό και Δικαστικό παρακράτος», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης…
******** 
Συμπερασματικά, τον Τσίπρα δεν τον απασχολεί μόνο η πολιτική του επιβίωση και το μέλλον του Σύριζα, αλλά πρωτίστως και κυρίως η προσωπική του επιβίωση πού άπτεται της προσωπικής του ελευθερίας με άρθρα πού απορρέουν από τον Π.Κ. και αν τελεσφορήσουν θα υποστεί βαρύτατες συνέπειες.
********
Έστω όμως και αν παραμείνει ο σημερινός Πρόεδρος του Α.Π. και διορίσει ως Εισαγγελέα τον διατυμπανιζόμενο και προοριζόμενο ήδη από τώρα, αρκούν για την απαλλαγή του…;;;
********
Η ιστορία διδάσκει ότι όποιος μεθόδευσε να υποτάξει την κορυφή της Δικαστικής Εξουσίας, ουδείς σώθηκε από τη λαϊκή οργή και την Δικαιοσύνη της Δημοκρατίας.
                     ------------- 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video