ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΩΣ «ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ» ΤΗ ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ…!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ… ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…!!!

«Όσοι καλλιέργησαν τον τελευταίο καιρό κλίμα πολεμικό με τη Δικαιοσύνη συκοφαντώντας τους λειτουργούς της, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των Δικαστών και των Εισαγγελέων για τη βομβιστική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών.


Παράλληλα, η Ένωση σημειώνει: 
               ---------------
«Είναι γνωστό ότι τα παιχνίδια με τους θεσμούς έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί προσηλωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον δεν πτοούνται από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες».
********
Σε δύο προτάσεις με εύσχημο και διακριτικό τρόπο οί Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς δείχνουν ποιοί τους στοχοποιούν και ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της βομβιστικής επίθεσης στο Εφετείο, ουσιαστικά στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χώρας δηλ. στον Άρειο Πάγο, δεδομένου ότι στεγάζονται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα.
********
Μήνυμα έστειλαν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, ομού και αδιαιρέτως, ότι οι αποφάσεις της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης θα είναι πλέον αποκλειστικά και μόνο υπόθεση της Τσιπρροκυβέρνησης, από αυτήν θα εκπορεύονται και τις ανάγκες αυτής θα εξυπηρετούν.
********
Το DNA, του Σταλινικού καθεστώτος με τη μετεξέλιξή του, σε καθεστώς Μαδούρο της Βολιβίας και Κιμ Γιάνκ Ούν της Β.Κορέας είναι το όνειρο και ό διακαής πόθος τους.
********
Αυτό το καθεστώς θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα, γιατί μόνο έτσι μπορούν να κυβερνήσουν…
********
Άλλωστε η παρουσία και τα πεπραγμένα του ανύπαρκτου Τόσκα στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη το αποδεικνύουν, ακόμη δε χειρότερα η Υπουργοποίηση στο Δικαιοσύνης του Κοντονή (έστω και αν ουσιαστικός Υπουργός είναι ό κ. Μίμης), ο οποίος Κοντονής έκανε καριέρα σαν Εισαγγελέας στο υπαίθριο δικαστήριο στη πλατεία Συντάγματος με πρόεδρο τον Κώστα Καζάκο, πού καταδίκασαν στον Μπιλ Κλίντον, κατά απαίτηση του συγκεντρωμένου λετσαριού-λεχριταριού και των απανταχού αγράμματων και τεμπέληδων κατσαπλιάδων πού κατά «τον μέγα νομομαθή  Κοντονή ανάγνωσμα», εκφράζουν το… «περι δικαίου του αίσθημα του λαού»…!!!
********
Προχθεσινό παράδειγμα, ό έχων εμφάνιση και φιγούρα ταβερνιάρη της δεκαετίας του 50’ Υπουργού Παδείας Γιαβρόγλου, ό οποίος απαντώντας στον Πρύτανη Αχιλλέα Ζαπράνη, (που ζήτησε επιτέλους να προχωρήσει  σε μέτρα αποκατάστασης του ασύλου των ιδεών και όχι των κουκουλοφόρων στα πανεπιστήμια, διεθνοποιώντας το θέμα),  απάντησε:
********
«Ο κ. Πρύτανης να κάνει την αυτοκριτική του και να αναρωτηθεί γιατί επί των ημερών του -και για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα- το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας γίνεται στόχος αντιδημοκρατικών και βίαιων επιθέσεων».
********
Δηλ. έδωσε δίκαιο στους  κουκουλοφόρους…!!!
********
Ο άνθρωπος είναι για το «σήκω χόρεψε κουκλί μου να σε δω, να σε χαρώ, τσιφτετέλι τούρκικο, ινα-νάϊνα-γιαβρούμ-ινα-νάϊνα» και μη χειρότερα…
********
Κάντε μια σύγκριση:
********
Διαβάστε τι δηλώσεις εναντίον της Δικαιοσύνης πού έχουν κάνει οι Τσιπροσυριζαίοι ιδιαιτέρως το τελευταίο καιρό, με τη προκήρυξη πού θα βγάλουν οι τρομοκράτες, διαβάστε το «σκεπτικό» αμφοτέρων, και θα δείτε πόσο…ταιριάζουν…!!!

                         -------------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video