ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΤΟΜΑ ΨΥΧΙΚΑ και ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΝΕΣ, ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ και Ο ΙΒΑΝ ΑΠΟ…ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ και ΠΡΟΣΤΙΜΑ…!!!

ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ «ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ…!!!

«Σημεία και τέρατα»…
Επειδή όμως οι συμβολισμοί, έχουν την αξία τους, δέστε πως τιμωρεί ή ίδια η ζωή, ώστε η Κυβερνητική λεχριτοκομπανία  να συνταυτιστεί με τους διανοητικά και ψυχικά καθυστερημένους και σε νομοσχέδιο πού αφορούσε την απαλλαγή τους από ποινές (έτσι έπρεπε να γίνει) να φέρει στο ίδιο νομοσχέδιο τροπολογία για να απαλλαγεί από πρόστιμα και προσαυξήσεις ο Ιβάν της ΣΕΚΑΠ.
Πως λέμε «απαλλάσσεται λόγω βλακείας», έτσι ακριβώς να απαλλαγεί ο…Ιβάν ο τρομερός…!!!

Τις υπόνοιες  ότι οι διατάξεις αφορούν την εταιρεία ΣΕΚΑΠ, διετύπωσε ο Βουλευτής  της Δ.Σ. Γιάννης Κουτσούκος πού επίσης ζήτησε από τον παριστάμενο Υπουργό Ευκλείδη Τσικαλώτο «να αποσύρει την ρύθμιση και να την φέρει στην αρμόδια επιτροπή συνοδευόμενη από αναλυτικό πίνακα με τα πρόσωπα που ευνοούνται από την διαγραφή προστίμων καθώς και με το συνολικό ποσό που διαγράφεται»…
********
Αλλά πού…;;;
********
Σημειώνουμε ότι:
********
Το Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής επικύρωσε το πρόστιμο 38,2 εκ. ευρώ που είχε επιβάλει παλαιότερα το οικείο τελεωνείο στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, απορρίπτοντας την προσφυγή της εταιρείας του Ιβάν.
********
Μάλιστα δε, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδος ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. αμέσως μετα την έκδοση της απορριπτικής απόφασης του Εφετείου Κομοτηνής, ημέρα Σάββατο,  έσπευσε λαχανιασμένα στο Μαξίμου να συναντηθεί ο Ιβαν με τον «παππού» των παιδιών του Τσίπρα , τον Υπουργό Αλ. Φλαμπουλάρη, προφανώς για τις…περαιτέρω διευθετήσεις…!!!
********
Σαν αυτές πού  είναι μαθημένος ο «κακοσιτεμένος μπούλης», όπως επονομάζεται χαϊδευτικά στην αγορά, ο παρά τω Πρωθυπουργώ Υπουργός, με αφορμή εκείνη την υπόθεση με το μπακαλόχαρτο ιδιωτικο συμφωνητικό περί μεταβιβάσεως των μετοχών του, όπου η επικύρωση της γνησιότητος «φέρεται» να έγινε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας (πρωτοφανές, πού ακούστηκε το Αρχηγείο να…επικυρώνει έγγραφα), από τον Ανθυπαστυνόμο Β.Πανταζή., οποίος όμως –για κακή τους τύχη--, την ημέρα που υποτίθεται ότι επικύρωσε το ιδιωτικό συμφωνητικό βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη... Φλώρινα…!!!
*********
«Όν βούλεται Κύριος απολέσαι μωραίνει αυτόν»…
                   -------------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video