ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ «ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ» ΠΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ… ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ και ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ…!!!

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.τ.Ε --ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ-- ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , «ΤΙ ΧΡΕΙΑ ΕΧΟΜΕ ΑΛΛΩΝ…ΜΑΡΤΥΡΩΝ»…;;;

Όταν ένας Υπουργός και μάλιστα Δικαιοσύνης με το «τσαμπουκά της αγένειας», την «βροντώδη κενότητα» και τη «μαγκιά της αγραμματοσύνης»  καταφέρεται εναντίον του Ύπατου Θεσμού της Δημοκρατίας, τότε είναι σαφέστερο του σαφούς ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα αγωνίζεται να δημιουργήσει «χαλιφάτο» στη Δικαιοσύνη κατά το πρότυπο των Τζιχαντιστών, ή επειδή ζήλεψε τη δόξα του ομογάλακτού της, του Μαδούρο --πού προκηρύσσει  μεν εκλογές, αλλά αρνείται να συμμετάσχουν οι αντίπαλοί του--  και την Δικαστική  απολυταρχία του Κιμ Γιανκ Οούν του απεχθούς καθεστώτος της Β.Κορέας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως  φαίνεται και μοιάζει να ονειρεύεται «Κυβέρνηση του βουνού», σαν αυτή πού είχαν συγκροτήσει οι ΕΑΜίτες προγονοί του, πού είναι συμβατή άλλωστε με τον ιδεολογικό  πυρήνα των Τσιπροσυριζαίων , δεδομένου μάλιστα ότι  τα σεσημασμένα  «Λαϊκά Δικαστήρια» της εποχής, με συνοπτικές διαδικασίες εξέδιδαν αποφάσεις δολοφονίας Ελλήνων Πατριωτών κατ΄ εντολή του αιμοσταγούς  δολοφόνου και «άντρα» των ΕΑΜιτών Αρη Βελουχιώτη, ο οποίος χωρίς «τα δύο “ομορφόπαιδα χωρίς χνούδι στο πρόσωπο και με μέση λυγερή“, τον Γούλα και τον Λέοντα, “  δεν έκανε βήμα, μαζί τους έτρωγε και γλεντούσε, και μαζί τους κοιμόταν“, σύμφωνα με…αποκαλυπτικές περιγραφές»…!!!
******** 
Άλλωστε ο Κοντονής έκανε καριέρα ως «Δικαστής» στο αυτεπάγγελτο υπαίθριο Δικαστήριο της Πλατείας Συντάγματος, --όπου επακολούθησε εντεύθεν και η πολιτική του αναγνωρισημότητα--, όταν μαζί με άλλους γραφικούς συριζόπληκτους καταδίκασαν τον… Μπιλ Κλίντον και τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό…
********
Όπως λένε Νομικοί κύκλοι, ο Κοντονής λειτουργεί ως εξαπτέρυγο του Αναπληρωτή του, δηλ. να απορροφάει αυτός τους κραδασμούς αντιπολίτευσης και κοινωνίας και ο περισπούδαστος Αναπληρωτής του να μένει στο απυρόβλητο κάνοντας την ουσιαστική «δουλειά» άλωσης της Δικαιοσύνης από την Τσιπροκυβέρνηση.
********
Τι να λέμε τώρα, γίνεται διαφορετικά, ο Σταύρος Υπουργός και ο Μίμης…αναπληρωτής…;;;
******** 
Δεν είναι μόνο πολιτικά, νομικά, κοινωνικά, επιστημονικά οξύμωρο και αντιαισθητικό, είναι…εξωπραγματικό και πέραν πάσης λογικής…!!!
********
Ο Μίμης δεν μπορούσε να μιλήσει π.χ. για την Ηριάννα ούτε να συνομιλεί με τον ισοβίτη του Καμμένου, ούτε να συμπεριφέρεται με θορυβώδη αγυρτεία και χυδαία ξιπασιά στους Δικαστές και π. συναδέλφους του.
********
Έπρεπε συνεπώς να βρεθεί ένα  χρήσιμο «λαμόγιο -όπως λέει και ο λαός μας- πού να περιβληθεί με κύρος, έτσι κάνανε το Σταύρο Υπουργό (πού να φανταζόταν ο Κοντονής τέτοιες δόξες, ούτε ο Κατσιφάρας δεν κατάφερε να δεί) και ο Μίμης με τη Βασιλική να κάνουν απερίσπαστοι τη…δουλειά τους…!!!
********
Όταν όμως ο Πρόεδρος του Σ.τ.Ε, πού το ίδιο τρίο δηλ. Τσίπρας-Μίμης-Βασιλική επέλεξαν για «δικό» τους  Πρόεδρο, αγανάκτησε από τις πιέσεις ο άνθρωπος και είπε «μέχρι εδώ και μη παρέκει» ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ο άνθρωπος έπαθε ασφυξία πιέσεων και με τη συνείδηση του Ανώτατου Δικαστή αντιστάθηκε καταγγέλοντας ρητά και κατηγορηματικά «ωμές παρεμβάσεις» στη Δικαιοσύνη από τη Κυβέρνηση…
********
Αφορμή μόνο, ήταν η χυδαία επίθεση Κοντονή στους Δικαστές, αιτία οι αναρίθμητες πιέσεις της Κυβέρνησης πού με τη νοοτροπία του «κατσαπλιά» της πάλαι ποτέ ΕΑΜίτικης συμμορίας θέλει και προσπαθεί εναγωνίως να αλώσει τον θεσμό της Δικαιοσύνης… 
                  ---------------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video