ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η «ΚΑΜΠΟΥΡΑ» ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και ΗΘΙΚΗΣ ΤΗΣ… ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗΣ…!!!

ΣΤΗ «ΣΤΕΝΗ» ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ και ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΓΕΛΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ… «ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ»…!!!

Εμείς ήδη από τον προηγούμενο Ιούλιο του 2018, είχαμε προειδοποιήσει, ότι ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές μόνο, όταν και αφού προηγουμένως θα έχει καταφέρει να ελέγξει την Ηγεσία της Δικαιοσύνης, διότι κυρίως και προπάντων τρέμει  τις δικές του Δικαστικές Διώξεις από μηνύσεις- εγκλήσεις των Σαμαρά-Βενιζέλου, ΕΔΩ:

http://politikosafari.blogspot.com/2018/07/blog-post_22.html.

Τα γεγονότα, με την αναφορά-καταγγελία  του εν ενεργεία Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αγγελή, --μέχρι πρότινος «αγαπημένου παιδιού» της προϊσταμένης του,  Εισαγγελέως κ. Πολυξένης Δημητρίου και του «Δικαστικού συστήματος» Συριζα, πού τον προόριζε για διάδοχό της στην Ηγεσία του Εισαγγελέα  Αρείου Πάγου--, μας επιβεβαιώνουν απόλυτα.
********
Η αθλιότερη πολιτική σκευωρία από συστάσεως Ελληνικού Κράτους πού επιχείρησε ο Τσίπρας με εκτελεστικό βραχίονα τον Αν/τη Υπουργό Δικαιοσύνης (Γνωστόν  πλέον και ως Ρασπούτιν) ως καί μερικούς πρόθυμους θύλακες στη Δικαιοσύνη πού εξαγόραζε με διορισμούς παιδιών και συζύγων τους, για να σπιλώσουν ηθικά και εξοντώσουν πολιτικά, αποκαλύπτεται καθαρά και ξάστερα, γυρίζει μπούμεραγκ στη Κυβερνητική λεχριτοκομπανία πού απειλείται πλέον με στέρηση της ατομικής της ελευθερίας δηλ. με θητεία στη… «στενή»…!!!
********
Αλλά ας έρθουμε στα γεγονότα:
********
Ο κ. Αγγελής δεν άντεξε τις πιέσεις της προϊσταμένης του Αρείου Πάγου και του Πολιτικού της Προϊσταμένου (Ρασπούτιν) και ήδη από την πρώτη του αναφορά-καταγγελία γράφει:
********
«Δεν θα πάω εγώ φυλακή για να καλύψω την Τουλουπάκη»…!!!
********
********
Είχε ήδη ανακαλύψει ότι όταν τον προετοίμαζαν για διάδοχο της κυρίας Πολυξένης το αντίτιμο ήταν η διακινδύνευση--στέρηση της δικής του ατομικής ελευθερίας, με τις παρανομίες πού του υποδείκνυαν να πραγματοποιήσει, οι Δικαστικοί και Πολιτικοί του προϊστάμενοι δεδομένου μάλιστα ότι  Σαμαράς-Βενιζέλος με τις μηνύσεις τους για «σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης» αρθρο 187 του Π.Κ. και «εσχάτης προδοσίας» για αλλοίωση θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος πού διαφυλάττουν τη διάκριση των εξουσιών άρθρο 134 παρ.2 του Π.Κ., είχαν αποτελειώσει τη σκευωρεία  και ήταν θέμα χρόνου η τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για τους άθλιους σκευωρούς της Τσιπροκυβέρνησης.
********
Μόνο οι άθλιοι της Τσιπροκυβέρνησης κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου στην ανίατη αυταπάτη τους και δεν «διέσχιζε» (Αχτσιόγλου)το μυαλό τους ότι η σκευωρία ήταν διάτρητη, γιατί είχαν ραντεβού με συλλογικότητες της «προόδου και της ανοιχτωσιάς» (Νοτοπούλου)…!!!
********
Ο Σαμαράς μετά το:
******
«Θα τους πάω μέχρι το τέλος» πού έγραψε ιστορία ένα άλλο μήνυμά του μέλλει να ξαναγράψει πάλι, πού δημοσιεύτηκε στη «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» πρό 15 ημερών.
********
Για να ενώσουμε τον κόσμο, πρέπει να ξεπεράσουμε ό,τι τον δίχασε στο παρελθόν. 
Αλλά ενότητα σημαίνει να δουλέψουμε όλοι μαζί, κοιτάζοντας μόνο μπροστά!
Αφού κλείσουμε τους λογαριασμούς με το παρελθόν.
Κι αφού θάψουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Για να πάψουν να μας στοιχειώνουν...
********
Μελετήστε τι λέει ο Αντώνης πολύ καλά.
Ο Σαμαράς προλέγει την εξέλιξη της υπόθεσης αύριο…!!!
*******
Και ο Αρκάς με τη γελοιογραφία του, τους έχει καταδικάσει από σήμερα…
*******
Μήπως όμως λόγω της εγγενούς τους ανοησίας, τούς δίνει το ελαφρυντικό του «ακαταλόγιστου», ένα προνόμιο που επικαλούνται οι Δικηγόροι, για καταλογισμό μικρότερης ποινής  όταν οι πελάτες τους είναι αποδεδειγμένα… ηλίθιοι…;;; 
         ------------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video