ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΤΟ «ΜΟΥΦΑ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΡΩ, ΜΠΑΣ και ΞΑΝΑΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ και ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ…!!!

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΚΟΜΗ και ΤΟ «ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»…!!!

Γελοιογραφική απομίμηση του Σπαθάρη στα έργα: 
«Ο καραγκιόζης Πρωθυπουργός» και «ο καραγκιόζης ΥΠΕΘΑ», παίζεται την τελευταία τριετία από τους Συριζανέλ.
Αν αυτοί οι δύο αρχηγοί κομμάτων (Τσίπρας-Καμμένος) πού υποδύονται τον Έλληνα Πρωθυπουργό και Έλληνα ΥΠΕΘΑ αντίστοιχα,  δεν εγκληματούν εις βάρος των Εθνικών μας και κυρίως είς βάρος της Εθνικής μας  Κυριαρχίας, δεδομένου ότι σε δύο Κυρίαρχα Εθνικά Θέματα, με Τουρκία-Σκόπια ακολουθούν έκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές, τότε τι άλλο χειρότερο μπορεί να συμβεί και να μας περιμένει ως…Έθνος…;;;
 Είναι αυτή Κυβέρνηση πού εμπνέει εμπιστοσύνη στον Ελληνικό λαό, ότι έχει εξαντλήσει όλα τα αποθέματα διπλωματικής επάρκειας και στρατιωτικής ικανότητος απέναντι στις δύο γειτονικές Χώρες πού επιβουλεύονται τη Πατρίδα μας…;;;
********
Και μόνο ατομικά αν δείς και προσέξεις τους Τσίπρα-Κοτζιά –Καμμένο, είναι λίγοι, πολύ λίγοι έως ελλειμματικοί –αν όχι κωμικοί—για  να έχουν στα χέρια τους τη τύχη της Πατρίδος μας.
********
Αυτοί προκειμένου να μείνουν στην εξουσία έστω και ένα 24ωρο παραπάνω μέσω της  άγνοιας και της ασχετοσύνης πού τους διακρίνει είναι σε θέση με τους χειρισμούς τους τόσον προς βορά όσον και προς ανατολάς να έχουμε ακρωτηριασμό των Εθνικών Κυριαρχικών μας Δικαιωμάτων και Συνόρων.
********
Αλίμονο…
********
Αυτοί είναι για…κρέμασμα…!!!
********
Επινόησε ο ανίατα «αυταπατημένος» Τσίπρας μετά τις συνεχείς Εθνικές καταπρακιές πού τρώει συνεχώς από τον Ερντογάν, --πληγώνοντας κατάφωρα τον Εθνικό εγωϊσμό του λαού μας—δήθεν θερμό επεισόδιο με Τούρκικο ελικόπτερο στη Νήσο Ρώ, και με καθυστέρηση 12 ωρών εξέδωσε ανακοίνωση το Μαξίμου και όχι το ΥΠΕΘΑ, ότι δεν παραβιάστηκε ο εναέριος χώρος μας, όμως με τροχιοδειοκτικές βολές λειτούργησαν…αποτρεπτικά…!!!
********
Μά αφού δεν μπήκε το Τούρκικο ελικόπτερο στον Ελληνικό εναέριο χώρο, τι στο διάβολο απέτρεψαν με… τροχιοδεικτικές βολές…;;;
********
Στο γάμο του καραγκιόζη έριχναν…;;;
******** 
Σημειωτέων ότι σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», ούτε το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, αναγνώρισε στίγμα του ελικοπτέρου εντός του Εθνικού Εναέριου Χώρου μας.
******** 
Πώς να μας πάρουν λοιπόν στα σοβαρά τα Τουρκάκια, με τα λιμά και τα ζαβά πού μας κυβερνάνε και πώς να μη μας θεωρούν του χεριού τους.
********
«Μορφές και φάτσες» με αδιαπαιδαγώγητη άποψη και γνώμη, με το τσαμπουκά της ανοησίας, τη μαγκιά της αγραμματοσύνης, το νταηλίκι της ακαλαίσθητης βλαχιάς και με τη βροντώδη ξιπασιά και τη χαζοχαρούμενη ξεγνοιασιά του Πρωθυπουργού μας, πού απολαμβάνει τις τιμές της Εξουσίας όπως οι ξεβράκωτες πού φόρεσαν μεταξωτό βρακί, μας οδηγούν σε… Εθνικό γκρεμό…!!!
********
Μήπως είδαν ελικόπτερο στον ύπνο τους, σαν αυτό πού περιμένουν να πετάξει στο Μαξίμου να τους παραλάβει μπάς και διασωθούν  από την οργή του Ελληνικού λαού για όσες συμφορές του έχουν συσσωρεύσει και στη ταραχή τους το πέρασαν για…Τούρκικο…;;;
                                   -----------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video