ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΑΜΑΡΑΣ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, «ΕΔΕΣΑΝ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ και ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ…«ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ»…!!!

 «ΒΑΤΕΡΛΟ και ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΠΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ-ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΕΓΙΝΑΝ…ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ…!!!

Σαμαράς και Βενιζέλος προσδιόρισαν με ακρίβεια τις πολιτικές εξελίξεις τουλάχιστον για την προσεχή πενταετία, δίνοντας στον Τσίπρα  «ραντεβού» στις… κάλπες…!!!
Ποτέ άλλοτε στη Βουλή δεν δόθηκαν με τόση έκταση και λεπτομέρεια τόσα μηνύματα και δεν προσδιορίστηκαν συνάμα οι προσεχείς εξελίξεις, τουλάχιστον  με ορίζοντα πενταετίας.
Ο Σαμαράς φάνηκε ως ο πραγματικός ηγέτης της ευρύτερης παράταξης της κεντροδεξιάς και ο Βενιζέλος ο μοναδικός ηγέτης  του λεγόμενου μεσοαριστερού χώρου.

Από την αρχή της συνεδρίασης φάνηκε ότι οι Βουλευτές της ΝΔ είχαν πάρει το πάνω χέρι, δίνοντας την πεποίθηση ότι είχαν δίκαιο, σε αντίθεση με τους Τσιπροσυμμορίτες Βουλευτές πού τα είχαν χαμένα, προφανώς επειδή δεν είχαν πειστεί για τις κατηγορίες με συνέπεια να μην έχουν τη διάθεση να υπερασπιστούν την σκευωρία.
********
Ο Βούτσης στην έδρα, όπου φαινόταν μόνο το κεφάλι του, είχει χάσει τον τσαμπουκά του Προέδρου και όταν ρώτησε τον Σαμαρά –πού όντως είχε υπερβεί κατά πολύ το χρόνο ομιλίας του-, «πόσο χρόνο θα ομιλείτε ακόμη κ. Πρόεδρε», ο Σαμαράς με το απαράμιλλο Καλαματιανό   ύφος του, τού απάντησε «όσο χρειαστεί», τότε ο Βούτσης με το κεφάλι κάτω… «έκοψε λάσπη», και είπε:
********
«Μιλήστε όσο χρόνο θέλετε κ. Σαμαρά, απλώς για να ξέρω σαν πρόεδρος… ρωτάω»…!!!
********
Ο Σαμαράς απέδειξε στη πράξη ότι είναι ο εγγυητής της ενότητας της Ν.Δ., αφού πλέον σύσσωμη η Κ.Ο. συντάχθηκε πίσω από τη γραμμή Μητσοτάκη και κάτι υπολειμματικές φωνές υποκινούμενες, --από Ραφήνα μεριά--, πού είχαν συνταχθεί με την 3η συνιστώσα της Κυβέρνησης (Παυλόπουλος-Παπαγγελόπουλος-Θάνου κτλ), τώρα πλέον κατανόησαν ότι το συμφέρον της παράταξης και κυρίως της Ελλάδος είναι η αρραγής ενότητα της ΝΔ.
********
Με τον αέρα του άτρωτου και καθαρού Ηγέτη  ο Σαμαράς έστειλε μήνυμα και στην τρίτη Κυβερνητική συνιστώσα της Τσιπροσυμμορίας, κατονομάζοντας στα τον Παπαγγελόπουλο ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης και το σπουδαιότερο έστειλε μήνυμα  στις μέχρι πρότινος «υπολειμματικές φωνές» στην ΝΔ,  θυμίζοντας τους ότι διετέλεσε επί Κυβερνήσεως Καραμανλή αρχηγός της ΚΥΠ.
********
Το  χαζοχαρούμενο βλαχάκι πού υποδύεται το Πρωθυπουργό το ομολόγησε μόνο του στη Βουλή:
********
 «Κύριε Μητσοτάκη χάσατε την ευκαιρία σήμερα να κάνετε ότι έκανε και ο Καραμανλής στην υπόθεση Βατοπεδίου, πού ανέλαβε την… πολιτική ευθύνη και έδιωξε τον Ρουσσόπουλο»…!!!
********
Έτσι είχαν προγραμματίσει να αντιπολιτεύεται η ΝΔ, με συναίνεση-νηφαλιότητα και κυρίως … υποχωρητική συνείδηση,  για να διευκολύνει το έργο των Τσιπροσυμμοριτών να ακρωτηριάσουν την Ελλάδα σε Αιγαίο και τη παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια, με τον λαό να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αφού το άλλο συφοριασμένο παιδί πού ακούει στο όνομα Τζανακόπουλος είπε:
******** 
 «Το νέο δόγμα» της Ελληνικής διπλωματίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ξεφύγουμε από το «Εθνικό συμφέρον» και να πάμε στα… «Εθνικά δίκαια»…!!!
********
Τι μας λέει το συφοριασμένο.;;;
********
Ότι πάει περίπατο τό «Εθνικό Συμφέρον» και αντικαθίσταται με το…δίκαιο…!!!
********
Το «συμφέρον» είναι ορισμένο και επακριβώς προσδιορισμένο, το δίκαιο ποιος το καθορίζει και το προσδιορίζει.;;;
********
Δηλ. η παράδοση του ονόματος Μακεδονία δεν είναι «Εθνικό συμφέρον» αλλά είναι… «Εθνικό δίκαιο»…;;;
********
Ο ακρωτηριασμός του Αιγαίου και η παράδοση και τυπικά των ΙΜΙΩΝ στη Τουρκία δεν είναι «Εθνικό συμφέρον» αλλά είναι… «Εθνικό δίκαιο»…;;;
********
Τι λέτε ρε Τσιπροσυμμορίτες  και σε ποιο ΙΕΚ του Εξωτερικού σπουδάσατε Δίκαιο.;;;
********
Μήπως σε κάτι ΙΕΚ της πρώην Ανατολικής Ευρώπης και Ανατολικής Γερμανίας πού σπούδασε και ο Κοτζιάς ή σαν το ΙΕΚ ΝΟΜΙΚΗΣ πού θέλει  να φτιάξει ο Γιαβρόγλου ( άλλη επιστημονική φάτσα επί της παιδείας) στη…Πάτρα.;;;
********
Ο Σαμαράς έστειλε μήνυμα στο Τσίπρα με ρητό και απερίφραστο τρόπο ότι θα λογοδοτήσει για όλα και το «ασύγγνωστο βλαχάκι» έντρομο στην ομιλία του μέτρησε 20 φορές ότι τού το επανέλαβε ο Σαμαράς, όσπου ένας παρακείμενός του, του είπε 27 και τότε του έφυγε από το φόβο το αίμα τις αρτηρίες.
********
Κουβέντα δεν ψέλλισε για το κατηγορητήριο και ποινικές ευθύνες, το γύρισε στη κωλοτούμπα, ο συμμοριτάκος και σαν συμμωριτάκος (μωρός) πού είναι συνάμα, είπε:
********
Εγώ δεν ξέρω νομικά και ούτε νομικά θέλω να μιλήσω, αλλά έστω πολιτικές ευθύνες δεν υπάρχουν;;;
********
Εκεί, αναφέρθηκε στο παράδειγμα Καραμανλή πού πιο πάνω περιγράφω…
********
Προσέξτε επακριβώς τι είπε ο Βενιζέλος στο 19ο λεπτό της ομιλίας του.
********
«Κατέθεσα έγκληση και μήνυση για κατάχρηση εξουσίας, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση και το αδίκημα πού θα το πώ περιφραστικά.
********
Όποιος επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητας του, ως οργάνου του Κράτους να αλλοιωθούν θεμελιώδεις Θεσμοί του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, όπως η Διάκριση των Εξουσιών και η Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη».
********.
Είναι ακριβώς το 134 παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα
********.
Έτσι και ο Βενιζέλος συσπείρωσε και το δικό του κόμμα, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη --και ως ενιαίο μέτωπο με την ΝΔ, ετέθησαν άπαξ και διαπαντός απέναντι στη Τσιπροσυμμορίτική Κυβέρνηση--, δεδομένου ότι μερικοί αριστερόφρονες Βουλευτές της αλληθώριζαν προς συριζα τουλάχιστον στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.
********
Τώρα κάθε επαφή είναι…ανέφικτη…
********
Συνεπώς οι δύο Ηγέτες Σαμαράς- Βενιζέλος με τις πρωτοβουλίες τους, κράτησαν όρθιες δύο μεγάλες πολιτικές δυνάμεις πού μπορούν να διαχειριστούν και εξασφαλίσουν με γνώση, αξιοπρέπεια  και υπευθυνότητα την Εθνική και οικονομική κρίση, μετά τη λαίλαπα της Κυβερνητικής Τσιπροσυμμορίας.
********
Ραντεβού πλέον στις…κάλπες…!!!  
                --------------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video