ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

SYRIZA BANK (ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΕΡΝΑΕΙ, ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΠΙΝΕΙ και Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ…ΦΑΝΑΡΙ…!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΤΕ» ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΑΤΕΡΑ  ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΟΝ «ΤΟΞΟΤΗ» ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ… ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ…!!!

Ο ευνοούμενος του συστήματος  Τσίπρα εργολάβος-γιδοβοσκός Χρ Καλογρίτσας πού με υποθήκη μαϊμού τα περιγέλαστα βοσκοτόπια έπαιρνε ασύδοτα δάνεια με μηδενικό επιτόκιο και χωρις εξασφαλίσεις από τη διαβόητη Τράπεζα Αττικής, γνωστή ευρύτερα και ως SYRIZA BANK, καθότι  ως κουμπάρος των Σπίρτζη – Καμμένου, αλλά κυρίως και από το γεγονός ότι εξαγόρασε την  «Τσίπρας-ΑΤΕ» του Παύλου Τσίπρα, πατέρα τού Πρωθυπουργού Αλέξη,

απολάμβανε ιδιαίτερα εξαιρετικής προνομιακής μεταχείρισης, ήρθε η ώρα να καθίσει στο εδώλιο της Δικαιοσύνης, μετα απ ό μηνυτήρια αναφορά της Τράπεζας Της Ελλάδος στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
********
Σημειώνουμε, ότι ο εκλεκτός του συστήματος Τσίπρα εργολάβος-γιδοβοσκός, πού με τις ευλογίες των Παππά –Σπίρτζη  προσπάθησε να γίνει καναλάρχης, αλλά  μετά  τις συνταρακτικές  και σπαρταριστές αποκαλύψεις που προκάλεσαν γέλιο και γενική θυμηδία με τα βοσκοτόπια της Ιθάκης πού έβαλε υποθήκη για να πάρει δάνειο , το «σωτήριο» έτος 2015 (πρώτη φορά αριστερά-Τσίπρας)  τσέπωσε, ακούσατε-ακούσατε ΜΟΝΟ…39 ΔΑΝΕΙΑ…!!!
********
Σύμφωνα δε με τη μηνυτήρια αναφορά της Τράπεζας της Ελλάδος, η Attica Bank η επονομαζόμενη και SYRIZA BANK δάνειζε τον εργολάβο-γιδοβοσκό και κάτω του 4,17%, την ελάχιστη δηλ. τιμή η οποία επέτρεπε στην Τράπεζα να καλύπτει το κόστος της
*******.
Και ύστερα με την αυθάδεια της ασύστολης γιδοβοσκοπρέπειας από την οποίαν διέπονται οι Τσιπροσυριζαίοι έχουν  την αναίδεια να μιλάνε για διαπλοκή….
********
Να θυμίσουμε ότι το περασμένο Σεπτέμβριο ήδη ο Διοικητής της Τ.τ.Ε. Γιάννης Στουρνάρας είχε καταγγείλει ότι η Attica Bank πάει κατά διαβόλου και την ημέρα που ο ίδιος απέρριψε τη νέα Διοίκηση της Attica, ο Εισαγγελέας κατά της διαφθοράς (προφανώς μετά από Κυβερνητική εντολή) έκανε έφοδο στην εταιρεία της συζύγου του προκειμένου διαδίδοντας ψευδώς ότι έκαναν και «μπούκα» στο σπίτι της για να τρομάξουν τον Στουρνάρα να κάνει πίσω, πράγμα πού βέβαια δεν συνέβη ποτέ με αποτέλεσμα «μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα»…
******** 
Ακόμη βέβαια παραμένει ανεξερεύνητο το κρυφό ταξίδι του υποβαθμισμένου Παππά παρέα   με τον ειδικό στις offshore Kύπριο Δικηγόρο για να διερευνήσει «αγορά αγροτικών προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας », όπως ό ίδιος ο Παππάς ομολόγησε μετά την αποκάλυψη του υπό άκρα μυστικότητα περίεργου ταξιδιού.
*******
Η πλάκα είναι ότι ο Αρτεμίου μόλις έμαθε την γελοία δικαιολογία του Παππά τον διέψευσε γράφοντας στο twitter:
********
 «Σιγά μην πήγαμε για πιπεριές, μελιτζάνες και… φασόλια»…!!!
********
Ούτε ο Δικηγόρος του δεν τον… υπολήπτεται…!!!
********
Ανίκανοι, περιθωριακοί, σαλεμένοι και φρικιά μας Κυβερνάνε.
                  ----------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video