ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ «ΛΑΜΟΓΙΟ-ΚΩΜΙΚΟΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ off shore ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ…ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…!!!

ΣΤΗΝ off shore ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ-ΚΩΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ και ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ «ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ» ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ… ΔΗΜΟΣΙΟ…!!!

Μόνο επι «ηθικής» Κυβέρνησης της Τσιπροαριστεράς και όλης της «λεχριτοκομπανίας» , θα μπορούσε να συμβεί.
Επι 20 ημέρες ο «πρωθυπουργός» Τσίπρας κάνει «τουμπεκί ψιλοκομμένο» και δεν απαντά στην ερώτηση του Βουλευτή της ΝΔ, Αυγενάκη και 21 Βουλευτών, πού καταγγέλουν   Υπουργό ότι από το 2008 έχει off shore στη Κύπρο όπου εκεί μεταφέρει τα έσοδα από τις «κωμικές» του δραστηριότητες , ενώ στη φτωχή Πατρίδα του ο «καραγκιόζης» Υπουργός χρωστάει τα «κερατά του» σε χιλιάδες ευρώ στο Δημόσιο…!!!

Πλήρης σιωπή από τον Κυβερνητικό καραγκιοζοθίασο… ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ…!!!
********
Βέβαια ο εν λόγω «Υπουργός» ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, έκλαιγε στις τηλεοράσεις ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ενώ στο επάγγελμα πού κάνει είναι καλοπληρωμένος.
********
Ότι είναι «λαμόγιο» ο εν λόγω Υπουργός το έχει δείξει και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, παίζοντας καταπληκτικό θέατρο σε μία καταγγελία, πού γέλασε κάθε πικραμένος.
********
Πάντως αν δεν απαντήσει η Κυβέρνηση, σίγουρα θα απαντήσει στο πρώτο τσαντήρι της νέας περιόδου , ο Εθνικός μας «καραγκιόζης»… Λάκης Λαζόπουλος…!!!
********
Άν μέχρι τότε δεν έχουν γίνει... «Καμμένα» λάδια...!!!
        ----------------------- 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video