ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«ΒΟΜΒΑ» ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤ/ΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΙ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟ… Grexit ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…!!!

«ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ…ΤΣΙΠΡΑ»...!!!

Στην ομολογία – «βόμβα» ότι τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ συζητούν εδώ και χρόνια «το περίγραμμα μίας εναλλακτικής λύσης εξόδου από την Ευρωζώνη» προχώρησε η αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινας Χαραλαμπίδου.
Σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη Kontranews η Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής υπογραμμίζει ότι «αυτή η συζήτηση μάλιστα είχε εμπλουτιστεί το τελευταίο εξάμηνο και ήταν σε γνώση του Πρωθυπουργού», 

ενώ χαρακτηρίζει «ανακριβή» τον ισχυρισμό ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει ακούσει κάποια εναλλακτική πρόταση από τους διαφωνούντες.
********
Τώρα γεννάται η εύλογη απορία πως η Kontranews του Γ.Κουρή, δημοσιεύει μια τέτοια συνέντευξη πού στρέφεται εναντίον Τσίπρα και  τον διαψεύδει ότι δεν… « γνώριζε τίποτα»…!!!
********
Μη σας κάνει εντύπωση Κουρής είναι αυτός…
********
«Βίος και πολιτεία του είναι πασίγνωστα».
********
Μάλιστα δε, πληροφορίες αναφέρουν ότι από Πρεσβεία έχει πληροφορηθεί ότι ο Τσίπρας είναι «τελειωμένος» και «κουτσό άλογο» για αυτό τρέχει σε νέες συμμαχίες,  και μιλάει με Μεϊμαράκη για να το παίξει σε πρώτη φάση 50-50...
********
Μη ξεχνάτε ότι υπήρξε και φανατικός Σαμαρικός, άλλο αν δεν τσίμπησε ο Σαμαράς να τον κάνει ομοτραπεζό του, γιατί σε τέτοιους τύπους δεν μπορεί να έχεις εμπιστοσύνη.
********
Σήμερα π.χ. τον Τσίπρα τον «έδωσε» σαν ένα πρώτο δείγμα καλής πρόθεσης-θέλησης προς τους αντιπάλους του και να αποδείξει τη «στροφή»  στα νέα… αφεντικά του…!!!
       ---------------------------

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video