ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ-ΑΘΩΩΣΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ-και…ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ…!!!

ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  και ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ…!!!

Δεν ήταν χωρίς σοβαρή αιτία η καθυστέρηση για μιάμισυ ώρα της ενημέρωσης από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον Τσίπρα για τη σοβούσα πολεμική κρίση με τη Τουρκία στο Καστελόριζο…
Το κομπλεξικό ανθρωπάκι με την εμφάνιση «φασουλή», έβγαλε εκτός χρονικών ορίων την ενημέρωση επειδή ζήτησε από τον Πρωθυπουργό άκούσατε-ακούσατε:
«Να δώσει τη συγκατάθεσή του για συναίνεση στα Ενικά μας θέματα, μόνο υπό την προϋπόθεση να εξασφαλίσει «ασυλία» δηλ. αθώωση για τούς Παπαγγελόπουλο-Παππά και Τουλουπάκη», συμπεριλαμβανομένου βέβαια και τού ίδιου τού εαυτού του
 αν προέκυπτε από την ανάκριση και μερικές κασέτες πού απομένουν ότι και ό ίδιος ήταν γνώστης τού εγκλήματος της «εσχάτης προδοσίας» πού επιχειρήθηκε από τούς Υπουργούς του, με την κατάργηση τού Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος, ώς ορίζει το άρθρο 134 τού Ποινικού Κώδικα.
********
Για πρώτη φορά στη ιστορία μαθαίνουμε ότι το «Πατριωτικό καθήκον» δίνεται με… όρους και προϋποθέσεις και δεν αποτελεί αυτονόητη και αυτοτελή υποχρέωση των πολιτικών κομμάτων.
********
Μόνο πολιτικά περιττώματα θα μπορούσαν να εκστομίσουν ανάλογο συμψηφισμό, όπως ό έντρομος, φοβισμένος και απελπισμένος Τσίπρας, ο οποίος σαν «Φασουλής» περιφέρει το σεπτόν πολιτικό του σκήνωμα εκλιπαρώντας τον Μητσοτάκη να τον γλιτώσει από τις διώξεις και να τού δώσει πολιτικό ρόλο, ανάλογο με εκείνο πού είχε ο Ανδρέας Παπανδρέου από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή όταν το 1976, με το «ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ» απετράπη και τότε επεισόδιο στο Αιγαίο όταν η Τουρκία προσπάθησε να στείλει το ερευνητικό «ΧΟΡΑ» στο Αιγαίο, παραβιάζοντας τα Χωρικά μας ύδατα.
********
Δεν αντιλαμβάνεται το κομπλεξικό ανθρωπάκι, ότι αποτελεί μόνο και μόνο, γελοιογραφική απομίμηση  τού Ανδρέα Παπανδρέου, ΄δεν έχει ούτε την ίδια πολιτική και κοινωνική ανατροφή, ούτε την ίδια παιδεία, ούτε το ίδιο κύρος  σε διεθνές επίπεδο και κυρίως στερείται των φυσικών εξωτερικών γνωρισμάτων τού ηγέτη αφού η κατσαπλιάδικη συμπεριφορά και παρουσία του προδίδουν το «πλιάτσικο» πού έχει στο  DNA  του…!!!
                         ----------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video