ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΕ «ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ» ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Δ.Ο.Μ., Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ –ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΦΑΥΟΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ—«ΑΥΤΟΚΑΡΦΩΘΗΚΕ» ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΗΜΑ-ΝΕΑ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο…ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ…!!!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ,  ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΔΟΥΡΟ και ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΤΟΥ…ΒΟΥΡΚΟ…!!!

Φαίνεται ότι μετά την επίθεση από τους «κουκουλοφόρους» της Κυβέρνησης Τσίπρα στο συγκρότημα ΒΗΜΑ-ΝΕΑ, ιδιοκτησίας Β.Μαρινάκη έχει ήδη ξεκινήσει ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ τους.
******
Το γάντι το ρίχνει το Κυριακάτικο ΒΗΜΑ με το πρωτοσέλιδο άρθρο «Δεν Φιμωνόμαστε»…!!!
******
Γράφει σε πολύ σκληρό ύφος για:
                      --------
«Το Στρατιωτικό σκέλος της προπαγάνδας των αθλίων, πού αφού έλαβε σήμα το πρωϊ της Παρασκευής, ανέλαβε καταδρομική δράση το βράδυ της ίδιας ημέρας».

Και συνεχίζει:
--------
«Είχαν βέβαια προηγηθεί σε συγκεκριμένα προπαγανδιστικά (Κυβερνητικά) φύλλα, συντονισμένα δημοσιεύματα πού επέκριναν τις δύο εφημερίδες μας».
********
Δηλ. οι Σταλινικές εφημερίδες των Τσιπροσυριζαίων  είχαν «στοχοποιήσει» ΒΗΜΑ-ΝΕΑ από το πρωί και είχαν δώσει οι «αρμόδιες» Κυβερνητικές υπηρεσίες το Ο.Κ. για την εγκληματική ενέργεια.
******** 
Η δε απύθμενη φαυλοηλιθιότητα των Σταλινικών Τσιπροσυριζαίων  επρόκειτο  να αποκαλυφθεί όταν τα ζόμπι του Μαξίμου, --χωρίς προηγουμένως να έχει υπάρξει ανακοίνωση της Αστυνομίας ποιοι έκαναν την επίθεση—«καρφώθηκαν»  μόνοι τους  ότι την επίθεση την έκανε ο Ρουβίκωνας, προφανώς επειδή οι ίδιοι είχαν δώσει την… εντολή…!!!
********
Τώρα βέβαια αφού πανηγυρικά έχασαν τη μάχη με τις τηλεοπτικές άδειες  από το ΣτΕ, όταν νόμιζαν ότι με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα θα κέρδιζαν και θα αλώνιζαν με Σταλινομαδουρικές μεθόδους τα ΜΜΕ, έχουν ρίξει τις ελπίδες τους στον ανάξιο Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και μέσω των  τσιγαράδικών  του, να ανακτήσουν  το χαμένο έδαφος, όταν  ο μεγαλύτερος σύνδεσμος  οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ  η «Θύρα 4» τον κατακεραυνώνει λέγοντας ότι «χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να καταφέρεις να γκρεμίσεις την περσινή ομάδα» και «εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν γίνεται να παριστάνουμε άλλο τους… μαλάκες»…!!!
********
Έτσι  ακριβώς θα τα κάνει και με το κανάλι πού αγόρασε από τον Βρυώνη.
********
Όπως ακριβώς τα έκανε με τον ΠΑΟΚ και τα Τσιγαράδικα, όταν μάλιστα μπούν στη Διοίκηση Λαζόπουλος—Τριανταφυλλόπουλος και οι λοιποί συμφοριασμένοι του Σύριζα, τότε η «επιτυχία» είναι εξασφαλισμένη.
********
Βόθρος Σταλινικής προπαγάνδας, πού βέβαια είναι ζήτημα να επιζήσει πλέον του ενός έτους  ή  αμέσως  μετά τις εκλογές.
********
Παρά ταύτα ευχόμαστε Χρόνια πολλά…!!!
              -----------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video