ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ και ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ «ΤΡΑΜΠΟΥΚΑΡΙΑ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ…!!!

ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ «ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ» ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ή ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ… ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…!!!

Ξανακτύπησε η περιθωριακή «τραμπουκαρία των ηλιθίων» της Χρυσής Αυγής…
Οί αγράμματοι, ανεπάγγελτοι, τα ρεμάλια, οι απόκληροι και κόπρανα της κοινωνίας ο εσμός από μπράβους της νύχτας, τα κοινωνικά αποβράσματα, τα μορφωτικά και αισθητικά περιτρίμματα, οι κομπλεξικοί,  οί  καθ’ έξιν παραβατικοί, οι ελαττωματικοί, οι ελλειμματικοί, οι δυσλειτουργικοί  και κατ’ επάγγελμα δολιοφθορείς της Δημοκρατικής ομαλότητας, πού αποτελούν την «αφρόκρεμα» έκαναν τη δουλειά, πού τους… ανατέθηκε…!!!

Στη Βουλή και ενώ συζητείτο το φρικιαστικό και επονείδιστο 4ο μνημόνιο πού αναίτια και αδικαιολόγητα μας έφεραν οι Σταλινικοί Τσιπροσυριζαίοι με μέτρα 14,2 δις ευρώ πού θα πληρώσουμε σαν σκλάβοι, δεσμευμένοι μέχρι το 2022 και βάλε, ο επικεφαλής της «πινακοθήκης των ηλιθίων» Ηλίας Κασιδιάρης (όνομα και πράμα) τραμπουκίζοντας –ως φυσική συνέπεια της εγγενούς ανικανότητός του—εις βάρος του Ν.Δένδια, προσέφερε μέγιστη υπηρεσία στον Τσίπρα και την Κυβερνητική λεχριτοκομπανία του.
********
Κατάφερε να αποσπάσει τη προσοχή του κόσμου από τον ΕΦΙΑΛΤΗ του 4ου μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου και να τη στρέψει στο βάρβαρο και κακόγουστο επεισόδιο.
******** 
Σαν συγκοινωνούντα δοχεία, υποδοχής απορριμμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, απορρόφησαν την βρώμα και δυσοσμία του 4ου μνημονίου και διευκολύνθηκε έτσι ο αποπροσανατολισμός του κόσμου, για να ξεχάσει τι τον…περιμένει…!!!
********
Πόσο δίκαιο είχε ο Αντώνης Σαμαράς όταν ως Πρωθυπουργός είχε διατυπώσει τη θεωρία των δύο άκρων.
********
Ή μήπως άλλωστε στο πρόσωπο του Τσίπρα, δεν διαθλώνται όλα τα χαρακτηριστικά του λίπους της πολιτικής αλητείας και αναρχοκομμουνιστικής εγκληματικότητος…;;;
********
Ποιος «μίζαρε» στη δολοφονία της «Μαρφιν», με τους τρείς νεκρούς και ένα αγέννητο βρέφος, όπου οι δολοφόνοι δεν έχουν ακόμη βρεθεί…;;;
******** 
Ποιος «μιζάρει» στην εκκρεμότητα της δίκης της Χ.Α. , όπου επί δυόμισυ χρόνια γίνεται και ποτε δεν τελειώνει, σαν το γεφύρι της Άρτας…;;;
********
Ποιος «μίζαρε» σήμερα στη Βουλή και έδωσε εντολή στον σκηνοθέτη να ΜΗ δείξει ζωντανά στη τηλεόραση τον Κασιδιάρη να επιτίθεται στον Δένδια…;;;
********
Και τόσα άλλα, «ών ουκ έστιν αριθμός»…!!!
********
«Όμοιος, ομοίω και η κοπριά στα λάχανα»…. 
                    ----------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video