ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΙ «ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΤΕ (ΓΙΑΤΙ.;;;) ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΤΣΙΠΡΑ...;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟΥΣ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο ΤΟΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ν. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ...;;;

Η αλήθεια είναι ότι ο καθηγητής της Νομικής ως Υπουργός Προστασίας τού Πολίτη Γ. Πανούσης,, υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στα Σώματα Ασφαλείας, με αποτέλεσμα η Τσιπρονεολαία τού ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει τη παραιτησή του, όπως επίσης και στελέχη της  αριστερής Κυβέρνησης...!!!

Είχε ξεμπροστιάσει κουκουκοφόρους, την πολιτική αλητεία των μπαχαλάκηδων και είχε συγκρουσθεί σφόδρα με τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Γ.Παρασκευόπουλο   για τις έρευνες στα κελιά των «Πυρήνων της Φωτιάς» στις Φυλακές Κορυδαλλού.
********
Έτσι λοιπόν  μέσω ιστοσελίδων πού φιλοξενούν άρθρα και μηνύματα τρομοκρατικών οργανώσεων «στοχοποιήθηκε» το καλοκαίρι, ότι έδωσε εντολή   για τις έρευνες στα κελιά των «Πυρήνων της Φωτιάς», πού μαζί με ποινικούς κρατούμενους είχαν ματαβάλει τα κελιά σε αποθήκες φύλαξης βομβών για τρομοκρατικές επιθέσεις.   
********
Είναι η Άνοιξη πού ο Παρασκευόπουλος νομοθέτησε να βγεί ο Ξηρός από τη φυλακή με το... βραχιολάκι...!!!
********
Είναι επίσης η ίδια ακριβώς περίοδος Μάϊος μήνας, όπου  το σχέδιο «Γοργοπόταμος», αποτελούσε επιχείρηση του Χριστόδουλου Ξηρού προκειμένου να βοηθήσει κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού και «Πυρήνων της Φωτιάς», να αποδράσουν, ανατινάζοντας τον... τοίχο του σωφρονιστικού ιδρύματος....!!!
********
Σήμερα βέβαια ο Γ. Πανούσης πηγαίνει στον Εισαγγελέα και ασφαλώς θα κατονομάσει τους Υπουργούς πού απειλούν την Ζωή του και το σπουδαιότερο ότι την πληροφορία την είχε από το κ. Ρουμπάτη Αρχηγό της ΚΥΠ πού διόρισε ό ίδιος ο...Τσίπρας...!!!
********
Να η απάντηση σε μερικούς «ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ» πού διαλογιζόμενοι με ύφος ποντικού στα ΜΜΕ και  διερωτώνται γιατί ο Πανούσης δεν έκανε τις αποκαλύψεις όταν ήταν Υπουργός και τις κάνει τώρα...!!!
                  ---------------------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video