ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΖΟΜΠΙ», Ο ΚΩΜΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Π. ΧΑΪΚΑΛΗΣ, ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ offshore ΣΤΗ… ΚΥΠΡΟ…!!!

ΣΤΑ «ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΕΚΑΨΕ» ΤΗΝ «ΠΑΝΤΙΕΡΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ...ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ...!!!

Μή γελάτε, μπορεί να του δίνουν στο χέρι 3εκατ. ευρώ αφορολόγητα και να μη τα παίρνει, αλλά κάνει  offshore στη Κύπρο να γλιτώνει τη φορολόγηση των ...αμοιβών του...!!!
Θα θυμάσθε τον κωμικό Χαϊκάλη στις εκλογές του Ιανουαρίου πού έκανε την αποκάλυψη--φιάσκο  στον «Εθνικό μας γελωτοποιό» Λάκη Λαζόπουλο, ότι του έδιναν 3εκατ. ευρώ να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας όποιον θα υποδείκνυε ο Σαμαράς, αλλά αυτός δεν τα...πήρε...!!!

Ε, αυτό το κωμικό ζόμπι, πού ο «σοφός» λαός της Αττικής εξέλεξε πρώτο Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., και επιβράβευσε ο «πινόκιο» του Μαξίμου και απελθών Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, δίνοντάς του το Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων ομολόγησε οτι είναι ιδιοκτήτης offshore εταιρίας ομολόγησε  μετά τον ασφυκτικό κλοιό που δημιούργησαν οι ερωτήσεις στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.
********
Ο κωμικός Υπουργός απολογούμενος είπε βέβαια το εξής κωμικό:
********
«Δεν πρόκειται για offshore εταιρία αλλά μια εταιρεία που διασφαλίζει τα πνευματικά μου δικαιώματα για κινηματογραφικές και θεατρικές εργασίες που παίζονταν στην Κύπρο, όταν ασκούσα το επάγγελμα του ηθοποιού»...!!!
********
Δηλ. οι offshore εταιρίες είναι «μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα»,  κάτι σαν... ΜΚΟ.;;;; 
******** 
Οι πληρωμές για τα κινηματογραφικά και θεατρικά έργα που παίζονταν στην Κύπρο που και πως γίνονταν; Νόμιμα και φανερά ή μέσω της «κρυφής» offshore εταιρίας;
********
Τον καλούν τώρα μέχρι το μεσημέρι να αποδείξει με χαρτιά τα όσα λέει, με κίνδυνο να βρεθεί εκτός ψηφοδελτίων για να μη πληγεί ο Καμμένος, πού οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν εκτός Βουλής.
********
Στη φωτό ο άλλος Υπουργός Εργασίας, Κατρούγκαλος με το όνομα, με την προμήθεια 12% γνωστός και ως  «λιμοκοντόρος», αφού το ντυσιμό του είναι ίδιο με του συμπαθέστατου...«ταμτάκου», του κινηματογραφικού γύφτου, πού πούλαγε πατατες με το Ντάτσουν...
********
Σε αυτούς ο «πινόκιο» του Μαξίμου, ανέθεσε την προστασία της ασφάλισης εργαζομένων και συνταξιούχων ως και την καταπολέμηση της ανεργίας...!!!
********
Αντε «σοφέ» λαέ ξαναψηφισέ τους να βρείς τη «σωτηρία της ψυχής σου», γιάτί της ζωής σου αποκλείεται, μιά και Υπουργός έγινε και η... Άλκηστις Πρωτοψάλτη...!!!
          -----------------

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video