ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΝΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΤΣΙΠΡΑΣ), ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ «ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ» ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΜΕ E-mail, ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ…ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ…!!!

«Η ΠΛΑΚΑ.;;;» ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ… «ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ»…!!!

Όλο το Τσιπροσυριζαϊϊκο Κυβερνητικό λεχριταριό, πού την επαύριο των εκλογών του 2012, ζητούσε επιμόνως την εξουσία για κατάργηση «με ένα νόμο και ένα άρθρο», του επαχθούς και επονείδιστου τότε μνημονίου πού υπέγραψε η Κυβέρνηση Παπαδήμου και αναγκαστικά υλοποίησε η Κυβέρνηση Σαμαρά, σήμερα με κωλοτούμπα ολκής και κάτω από τραγελαφικές  συνθήκες και όρους , υπογράφει το πιο σκληρό μνημόνιο για τους Έλληνες,  πού οι τοκογλύφοι-δανειστές  το στέλνουν από τις Βρυξέλλες  με  E-mail,  στα Αγγλικά καί μεταφρασμένο στα Ελληνικά για…χώνεψη…!!!

Ναι αυτές οι αντιαισθητικές τραγελαφικές  Κυβερνητικές φιγούρες, πού παριστάνουν τους Υπουργούς  με Πρωθυπουργό ένα «βλαχάκι», πού όταν μπαίνει στο Μαξίμου θυμίζει το βιβλίο ιστορίας  στο μάθημα των σταυροφοριών, όπου  σε μια φωτο κάτω η λεζάντα έγραφε:
********
«Άξεστος σταυροφόρος ξεκουράζεται στο θρόνο του …Αυτοκράτορα»…!!!
********
Ναι αυτοί διαπραγματεύονται τη τύχη της Ελλάδος  και από αυτούς κρέμεται η ζωή όλων μας…
********
Ναι αυτούς ψήφισε με «τη σοφία του και το αλάθητο πολιτικό του ένστικτο», ο Ελληνικός λαός, για αύξηση μισθών και συντάξεων, για κατάργηση φορολογίας , για δωρεάν υγεία, παιδεία, για κατάργηση των μνημονίων με « ένα νόμο και ένα άρθρο»,  και οριστικό διώξιμο των τοκογλύφων δανειστών.
********
Έτσι, για μια υπερήφανη , ανεξάρτητη Ελλάδα και Έλληνες-πολίτες αξιοπρεπείς και αυτοδύναμους.
********
Έτσι, ενώ με το e-mail Χαρδούβελη των 980 εκατ. ευρώ,  ο Σαμαράς τον περασμένο Φεβρουάριο  θα μας έβγαζε από το μνημόνιο, θα βγαίναμε με την Ευρωπαϊκή γραμμή στήριξης στην ελεύθερη αγορά, σε μία οικονομία πού είχε ήδη ανακάμψει και το ρυθμό τον έδινε η ανάκαμψη των καταστημάτων, ακόμη και τις Κυριακές, πού πολεμούσαν τα αριστερά κοπριταριά, με μοίρασμα από το πρωτογενές πλεόνασμα 500.000.000 σε ασθενείς τάξεις, κ.τ.λ, κ.τ.λ. κ.τ.λ., πλάκωσε η αριστερή κατσαπλιάδικη λαίλαπα και θα πληρώσουν οι «σοφοί  Έλληνες ψηφοφόροι»  το e-mail Χαρδούβελη… 14 φορές  παραπάνω.
********
Τη δεκαετία του 50΄ στη Γαλλία ένας μπαλωματής-τσαγκάρης ονόματι Πουζάντ, (έμοιαζε με τον Βούτση), ακριβώς τα ίδια είχε υποσχεθεί στους Γάλλους  με αποτέλεσμα να πάρει 20%  στις εκλογές.
********
Εντάξει μέχρι εκεί, δεν το κάνανε και Πρωθυπουργό για να τους… Κυβερνήσει…!!!
********
Είπαμε ότι οι πολιτικοί  ψεύδονται κατά συνθήκη με πλημμεληματικού χαρακτήρα 
συμβατικά ψέματα πού  ασύστολα εκτοξεύουν στους αιωνίως «αφελείς»  ψηφοφόρους.
********
Εδώ το έγκλημα είναι διαρκές και αποτιμητό σε χρήμα μέχρι στιγμής (και βλέπουμε)  86 δις.
********
Είναι έγκλημα όχι μόνο εναντίον των Ελλήνων , πού από τον ερχόμενο μήνα θα αρχίσουν να πληρώνουν από τη τσέπη τους τον λογαριασμό, είναι έγκλημα κατά της οικονομίας της  Ελλάδος.
********
Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, πού συνειδητά και με δόλο  μας  «έχωσαν» σε αυτή την ανείπωτη Εθνική περιπέτεια θα «πληρώσουν» μόνο με το να…πάνε σπίτια τους…!!! 
           ---------------------------

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video