ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΕ ΕΞΗ (6) ΜΗΝΕΣ Ο «ΠΙΝΟΚΙΟ» ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ (ΤΣΙΠΡΑΣ) ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΞΕ-ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΤΟΥΣ…PODEMOS ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ…!!!

ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ…!!!

Δεν έχει ξαναγίνει στη πολιτική ιστορία της Ελλάδος…
Είναι βέβαια αποτέλεσμα της  ασυναγώνιστης –ανεπανάληπτης «σοφίας» του λαού μας, πού με το «αλάθητο πολιτικό του ένστικτο», ψήφισε στις 25 Γενάρη ένα «βλαχάκι» (λες και δεν το δείχνει, λες και δεν του φαίνεται), να διαπραγματευτεί με τα ιερά τέρατα της Ευρώπης, τη κατάργηση του μνημονίου πού θα υπέγραφε η Μέρκελ και μάλιστα «μέρα μεσημέρι»,

με τελικό αποτέλεσμα να υπογράψει ό ίδιος νέο το πλέον επαχθέστερο μνημόνιο, 86 δις,  με 14 φορές επιβαρυμένα μέτρα στις πλάτες του… «πάνσοφου» λαού μας…!!!
******** 
Ασφαλώς, ασφαλέστατα τώρα ο «πάνσοφος» λαός μας δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι δεν ήξερε, έντάξει παραμυθιάστηκε από τα άκρα και τα περιθώρια σπαταλώντας τη ψήφο του με τα εύκολα λόγια και τις απίστευτες υποσχέσεις.
********
Δεν έκανε δα, και την εταιρεία «ΒΛΑΜΕΝΟΣ-ΓΙΔΙΑ-ΣΑΝΟΣ Α.Ε.»…
********
Τώρα ξέρει…!!!
********
*--Ότι ο Τσίπρας,  δεν μπορεί να διοικήσει το κόμμα του, σε 6 μήνες το έκανε δύο κομμάτια την Έλλάδα θα κυβερνήσει και τους Έλληνες θα ωφελήσει.;;;
*--Ότι ο Τσίπρας,  διέλυσε την οικονομία της Χώρας, αρκεί η σύγκριση με την πρό εξαμήνου διακυβέρνηση Σαμαρα, σύγκριση πού αφορά την οικονομία αλλά και την λαθρομετανάστευση.
*--Ότι ο Τσίπρας διέλυσε και το αδελφό κόμμα των PODEMOS, στην Ισπανία, όπου σε πρώτη φάση από το 28% στις δημοσκοπήσεις  τον Μάρτιο τους πήγε στο 15% και  σήμερα τους δίχασε και στηρίζουν Λαφαζάνη.
********
Αλλά ότι το «πολιτικό βλαχάκι» για Πρωθυπουργός είναι «λίγος» για τους Έλληνες , δεν το αποδεικνύουν μόνο τα πεπραγμένα του αλλά  το προδίδει εμφανώς και όλο του το παρουσιαστικό.
********
‘Όταν βλέπεις στη τηλεόραση τον «πινόκιο» του Μαξίμου  και συνάμα να προσαγορεύεται  ως Πρωθυπουργός, μόνο ξεκαρδιστικά γέλια προκαλούνται. 
********
Είναι ο ορισμός της συμφοράς, ανικανότητος, γελοιότητος…!!!
              -----------------------------

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video