ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ Levy, και Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ think tank ΤΟΥ…ΣΟΡΟΣ…!!!

«ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ, ΑΝ ΟΧΙ  ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ…!!!

Ναι,  ο σύζυγος της νέας αν. Υπουργού Εργασίας Δ. Παπαδημητρίου, είναι Πρόεδρος του Ιστοτούτου Levy, η ίδια δε προέρχεται από την καρδιά του think tank του Φικοσκοπιανού Σόρος και του Levy Institute και βρέθηκε εν μιά νυκτί στο Υπουργείο Εργασίας, με προσωπική επιλογή του «ηγέτη»…Τσίπρα…!!!

Για όσους δεν θυμούνται καλεσμένος του Levy Institute και του think tank του Σόρος, ήταν καλεσμένος ο Τσίπρας  στο Τέξας όπου εκεί συναντήθηκε και μίλησαν για πρώτη φορά από κοντά και με τον Βαρουφάκη, πρίν από τις εκλογές.
********
Μάλιστα δε ο Τσίπρας τότε για να φθάσει στη Ν.Υόρκη άλλαξε αεροπλάνο και στην αλλαγή… έχασε την βαλίτσα του…!!!
********
Αμέσως ανέλαβε ο Σόρος να του αγοράσει καινούργιο κουστουμάκι, ένα βαθύ γκρι-μαύρο και ένα πουκαμισάκι λευκό (φίρμα Armani, άλλο αν δεν φαίνεται επάνω του) πού τα φοράει σε επίσημες εκδηλώσεις.
********
Επίσης σύμφωνα πάντα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ,  Βαρουφάκης και Παπαδημητρίου συνεργάζονταν στενά, μάλιστα δε  σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στην «Αυγή» ο Παπαδημητρίου (σύζυγος σύζυγος της αν. Υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου τάχθηκε υπέρ της εξόδου από του ευρώ και υπέρ ενός παράλληλου νομίσματος: 
********
Ούτε αυτό γνώριζε ο «ηγέτης»… Τσίπρας…!!!
Τόσο ανίδεος και άσχετος είναι.;;;
********
Ίσως,  να μη  διαβάζει την «Αυγή».
********
Λέτε…;;;
********
Λέτε επίσης, από την «ιστορία» της δραχμής διάφορα εκλεκτά τέκνα του διεθνούς... «αρπακτικού» χρηματοπιστωτικού συστήματος, όπως τα προαναφερόμενα να μην κονόμησαν και μάλιστα…χοντρά…;;;
********
Μάλλον δεν θα ξέρετε όπως άλλωστε και ο μέγας «ηγέτης» της φτωχολογιάς και Πρωθυπουργός Τσίπρας, πού επίσης δεν «ξέρει τίποτα» και δικαιολογημένα… «ποιεί την νήσσα»…!!!
********
«Αν ο Τσίπρας γνώριζε το  σχέδιο Βαρουφάκη για ¨πλασάρισμα¨ της δραχμής είναι συνένοχος αν ΟΧΙ είναι ελλειμματικός και επικίνδυνος»…
          ------------------------------

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video