ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ» και «ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ»ΤΗΣ…ΔΡΑΧΜΗΣ…!!!

ΣΙΓΑ, ΜΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ» ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ… ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…!!!

Τι παριστάνει με «βλαχοκουτοπονηριές» ο Τσίπρας και η «λεχριτοκομπανία» του Μαξίμου,  ότι δήθεν και (τάχα μου-- τάχα μου),  δεν γνώριζε για το «πραξικόπημα της δραχμής», πού με ιδεολογική πίστη και προσήλωση ετοίμαζε ο κλόουν Βαρουφάκης και το επιτελείο του στο Υπουργείο Οικονομικών…

Όταν ο ίδιος έλεγε ότι «οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη» τι εννοούσε, αυτό δεν ήταν το εκβιαστικό του σχέδιο , η έξοδος της Ελλάδος  από το ευρώ πού θα έφερνε και την πτώση του ευρώ και την… διάλυση της ευρωζώνης…;;;
********
Ό ίδιος δεν έλεγε ότι το ευρώ δεν είναι…φετίχ…;;;
********
Ο ίδιος δεν ήξερε τι πρέσβευαν ο Λαφαζάνης και οι 30 Βουλευτές- «μουλάδες» του, πού ήσαν προσηλωμένοι στη δραχμή.;;;
********
Ό ίδιος  δεν πήγε στη Κίνα-Ρωσία για να εξοικονομήσει 10 δις$,  τελείως απαραίτητα για να προετοιμασθεί για την δραχμή, και όταν του τα αρνήθηκαν με την ουρά στα σκέλια  τότε «γονατιστός στα τέσσερα», υπέγραψε το επαχθέστερο μνημόνιο στην ιστορία του Ελληνικού κράτους.;;;
********
Ο ίδιος δεν έστειλε ένα εξαδελφό του πού διόρισε στο Υπ. Εξωτερικών στο Ιραν επίσης  για χρηματοδότηση  των 10 δις$ και του τα αρνήθηκαν, κάνοντας την μεγαλύτερη βλακεία πού προδίδει  Εθνική εγκληματική άγνοια και παιδική αφέλεια, αφού δεν γνώριζε  ότι το Ιραν πλέον συμπλέει με τις ΗΠΑ.
********
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εξευτελισμός για ένα Πρωθυπουργό (Τσίπρας) να δικαιολογείται ότι το «πραξικόπημα  της δραχμής», πού τού  ετοίμαζε ο Βαρουφάκης και εξελισσόταν κάτω από τη μύτη του δεν το… γνώριζε.
********
Τι στην ευχή, τέτοια εγκληματική άγνοια, να εμφανίζεται ως ανίδεος, πνευματικά ανάπηρος και ανίκανος  να γνωρίζει τι γίνεται στο σημσντικότερο Υπουργείο από ένα Υπουργό τον οποίον ό ίδιος  επέλεξε  και ο ίδιος  επέβαλε ως Βουλευτή του Συριζα και επι πλέον στήριζε μέχρι τελευταίας στιγμής , στη σφαίρα της παραψυχολογίας  σηματοδοτεί  «μωρό»…παιδί…!!!
********
Γνώριζε και είναι  ο ηθικός αυτουργός  του «πραξικοπήματος της δραχμής»  και συνάμα ο απόλυτος φυσικός αυτουργός  μαζί με τον Βαρουφάκη, αφού χωρίς την δική του εντολή δεν μπορούσε ποτέ το «πρξικόπημα της δραχμής»  να εξελιχθεί από τον Βαρουφάκη και να γίνει …πράξη…!!! 
********
Αλλά αυτά είναι θέματα Ποινικής Δικαιοσύνης  και είναι ευκολότερο από κάθε άλλη φορά  να εκδικασθούν με ακροατήριο στις αίθουσες  των Εθνικών κακουργημάτων….
                     ------------------------

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video