ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΤΗ «ΧΛΕΥΗ» ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ… ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ…

ΕΝΑ ΔΕΙΛΟ και ΑΔΥΝΑΜΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ… ΕΚΛΟΓΕΣ και ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ…!!!

Ουδέποτε στο παρελθόν Πρωθυπουργός  ζημίωσε 80 δις ευρώ άμεσα απαιτητά την Χώρα μέσα σε 6 μήνες , χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν η ευρύτερη δημοσιονομική ζημιά στη πραγματική οικονομία πού ασφαλώς είναι…ανυπολόγιστη…!!! 

Η Ελλάδα στη διακυβέρνηση Σαμαρά με ευθύνη και νοικοκύρεμα έκλεισε με 1% ανάπτυξη, προβλεπόταν για το τρέχον έτος  (2015) ανάπτυξη 2,4%  και μέσα σε διακυβέρνηση Τσίπρα 6 μηνών βρίσκεται μέχρι σήμερα στο… μείον 5%...!!!
*******
Αυτό το αξιολύπητο ανθρωπάκι σαν γνήσιος αριστερός δεν ξέρει να κυβερνήσει.
*******
Οί αριστερές παπάρες  των καφενείων του φραπέ δεν έχουν καμία σχέση με την σκληρή πραγματικότητα της  διακυβέρνησης του τόπου.
********
Ένα αδύναμο και δειλό ανθρωπάκι πού δε μπορεί να κυβερνήσει το κόμμα του πως είναι δυνατόν να κυβερνήσει την Ελλάδα;;;
********
Ο Σαμαράς σε μία νύχτα διέγραψε 22 βουλευτές , όταν ανττάχθηκαν σε αποφασή του , ενώ προηγουμένως  είχε διαγράψει και την Ντόρα.
********
Ο Τσίπρας έτρεμε την Περιστέρα, (την συμβία του πού σε ηλικία 16 ετών τον έγραψε στη  ΚΝΕ) για να υπογράψει την συμφωνία, όπως αποκάλυψε ο Ολάντ.
********
Τώρα ξαναδιαβάζουμε ότι η Περιστέρα του έλεγε ότι ο Βαρουφάκης είναι  «νούμερο», αλλά αυτός δεν το… καταλάβαινε…!!!
********
Ήδη 40 βουλευτές του τον κατονομάζουν ως «προδότη» και «κωλοτούμπα» και αυτός  αδυνατεί να τους διαγράψει και μπαίνει σε σκιαγράφηση των αντιθεσεών του με το κρυφτούλι των… No papers…!!!.
********
Mετά από 6 μήνες διαπραγμάτευση όπου γέλασε κάθε πικραμένος Ευρωπαίος με τις «κοτσάνες» των αριστερών διαπραγματευτών, για τον κίνδυνο της πτώχευσης  ανακάλυψαν –εκ των υστέρων- ότι η συμφωνία ήταν απαραίτητη.
********
Το αριστερό ανθρωπάκι πού υποδύεται τον Πρωθυπουργό , πνιγμένο από την δειλία του και τις αριστερές του φαντασιώσεις , όσο παραμένει στη κυβέρνηση τόσο χρεώνει με δις καθημερινά τον Ελληνικό λαό.
********
Ας τολμήσει να κάνει αλλαγή σκυτάλης και ας παραδώσει στην…Περιστέρα…!!!
********
Η μόνη παρηγοριά η επιλογή του να κάνει Υπουργό τον ΧαΪκάλη για να επιλύσει το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό  των Ελλήνων.
********
Άς μας τον αφήσει ως «ιερά και απαράγραπτη»… παρακαταθήκη…!!!
               -------------------------

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video