ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καλό κουράγιο μας !


Ο χρόνος τελειώνει ,αλλά το πολιτικό ζήτημα της χώρας όχι μόνο δεν κλείνει ,αλλά ξεκινάει μια νέα φάση με το άνοιγμα του 2015. Και το ζήτημα αυτό αφορά την έλλειψη ικανότητας των πολιτικών δυνάμεων της χώρας να συμπεριφέρονται…πολιτικά.Να διαβάζουν ,δηλαδή ,τα προβλήματα της χώρας ,να αναλύουν ,να ερευνούν τα αίτια τους και να καταθέτουν θέσεις, προτάσεις και σκέψεις, ο κάθε πολιτικός φορέας, κατά τις αντιλήψεις του περί οικονομίας ,κοινωνίας ,διοίκησης, εκπαίδευσης, περί εξωτερικής πολιτικής και εθνικής ασφάλειας. Όταν αυτό συμβαίνει ,τότε έχουν βεβαίως νόημα, αλλά και χρησιμότητα για τη χώρα , οι αντιπαραθέσεις ,οι συγκρούσεις μεταξύ κομμάτων .


Δυστυχώς ,όπως όλοι γνωρίζουμε ,κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Παρ ότι μάλιστα μια πρωτοφανής σε βάθος οικονομική κρίση δημιουργεί νέα κα οδυνηρά δεδομένα στους κόλπους της ελληνικής κοινωνίας ,τα πολιτικά κόμματα εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν όλα να συμβαίνουν γύρω τους σε κάποιο άλλο χρόνο ,σαν όλα τα γεγονότα τα τελευταίας πενταετίας να είναι απολύτως δυνατό να αντιμετωπίζονται όπως γινόταν σε παλιούς καλούς καιρούς της Μεταπολίτευσης. Ετσι,με παλαιομοδίτικες έως και παιδαριώδεις συμπεριφορές ,με ρηχό λόγο , νευρικά ,ανίκανα να κινηθούν παραγωγικά και να συγκρουσθούν με πραγματικούς πολιτικούς όρους, τα κόμματα άφησαν και το 2014 τους πολίτες μιας βαριά πάσχουσας κοινωνίας ,βαθύτατα απογοητευμένους και γεμάτους απορίες για το μέγεθος της αδυναμίας των ηγετών τους να εργασθούν πολιτικά.


Τώρα ,εκλογές και ανατριχίλες ,όχι μόνο λόγω του δυνατού κρύου ,αλλά και εξαιτίας κάποιων σκέψεων για το τι μπορεί να μας «σκαρώσουν» αυτό τον Ιανουάριο οι πολιτικοί «αστέρες» της χώρας μας. Καλή χρονιά ,λοιπόν και καλό κουράγιο μας !






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video