ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΚΡΥΒΑΝ-ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ… «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»…!!!

Η ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ…ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ…!!! 

«Χαλιφάτο» και μεθόδους  Γιάνκ Ούν Κιμ στη Δικαιοσύνη, «Χαλιφάτο» και μεθόδους  Γιάνκ Ούν Κιμ στη λειτουργία της Βουλής,  «Χαλιφάτο» και μεθόδους  Γιάνκ Ούν Κιμ επιβάλουν οι αριστεροί Κυβερνητικοί κατσαπλιάδες με εκτυφλωτική φαυλοηλιθιότητα και 
επαρμένη πολιτική αλητεία. 


Προσέξτε:
********
Διαβιβάστηκαν και αναγγέλθηκαν στην Ολομέλεια τέσσερις δικογραφίες. Μια κατά του Αλέξη Τσίπρα, μια κατά του σημερινού υπουργικού συμβουλίου και δύο κατά του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Νίκου Τόσκα.
******** 
Ωστόσο, οι αρμόδιες υπηρεσίες όχι μόνο δεν διαβίβασαν στους Κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικό ενημερωτικό σημείωμα για το περιεχόμενο των υποθέσεων αλλά αρνήθηκαν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία κρατώντας τους φακέλους στα… κλειδωμένα συρτάρια…!!!
********
Βέβαια, γιατί να μην την κρύψουν, αφού:
********
Στον Τσίπρα , με τη μήνυση, αποδίδονται βαρύτατα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, όπως Εσχάτη Προδοσία και ηθική αυτουργία στο ίδιο αδίκημα, παραβίαση της Εθνικής κυριαρχίας, αποστέρηση δικαιωμάτων των πολιτών.
******** 
Οι κατηγορίες σχετίζονται με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.
******** 
Αποδίδεται δε, στον Τσίπρα ότι ενήργησε με δόλο κατά του Εθνικού συμφέροντος καταργώντας την επιτροπή για τον έλεγχο του χρέους και τα πορίσματά της.
******** 
Όπως μάλιστα έγραψε το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής η δικογραφία, που αφορούσε τον Τσίπρα, είχε διαβιβαστεί από τον Αρειο Πάγο προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή νωρίτερα από άλλες που αφορούν στελέχη της αντιπολίτευσης, εκείνες όμως έφθασαν πιο… γρήγορα στην Βουλή…!!!
********
Χούντα είναι θα περάσει, άλλωστε το τέλος των Δικτατόρων ήταν ανέκαθεν τραγικό…
     ________

                                --------------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Πολιτική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1ki1 News Group Video